C-HR

LENYŰGÖZ ÉS RABUL EJT

Lépjen ki a megszokott környezetéből. Szakítson a rutinnal, és higgyen a különlegesség erejében! A Toyota C-HR szögletes formáiból szinte árad a dinamizmus, amihez egyedi megjelenés és lenyűgöző erő társul. Élje át az élet nagy kalandját az új Toyota C-HR kormánya mögött!

MAGÁVAL RAGADÓ TELJESÍTMÉNY

Az alacsony, széles kiállás stabil kanyarfekvést biztosít, a gyors reakciókészség ujjgyakorlattá varázsolja az előzéseket, mindeközben pedig az új szintre emelt hibrid technológia nélkülözhetetlen az alacsony károsanyag-kibocsátású zónákban.

KÉNYEZTESSE ÉRZÉKEIT

Az utastérben puha tapintású felületek szegélyezik a fényes fekete betéteket, és ahogy lemegy a nap, a hangulatvilágítás lágy kék fénybe öltözteti a belsőt.

C-HR árlista

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

C-HR katalógus

Vessen egy pillantást a modellcsaládra: melyik felel meg Önnek?

Konfigurátor

Állítsa össze saját C-HR modelljét!

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

Merjen különbözni

Tűnjön ki az átlagos dolgokkal teli világban! A szögletes formákkal és kompakt sziluettel rendelkező, modern kupé megjelenéssel megáldott Toyota C-HR merészen figyelmen kívül hagyja a szabályokat. Széles kiállása és félelmetes ereje a legjobb SUV modellek rettenthetetlen kisugárzását biztosítja.

A részletek kerülnek a középpontba

A kényelmes ülések finoman ölelnek, míg a gyémántmintás részletek luxushangulatot biztosítanak. A puha tapintású felületek és fényes fekete betétek kontrasztja modern hatást kelt az utastérben. Ahogy sötétedik, a hangulatvilágítás kék fénybe borítja a kabint.

Harmonikus hibrid teljesítmény

A Toyota C-HR modellben minden megvan, amire csak szüksége lehet az életen átívelő kalandokhoz. Kiemelkedően hatékony, azonnali gyorsulást kínál – amely könnyeddé teszi az előzéseket -, és az Ön kezébe adja az irányítást, hogy bármilyen utat meghódíthasson. Nyisson kaput a világra a Toyota C-HR-rel.