GR YARIS

A VADONATÚJ GR YARIS

A Toyota Gazoo Racing World Rally Team szakembereivel közösen fejlesztett autóban olyan technológiák működnek, mint a GR-FOUR (első sport összkerékhajtási rendszerünk 20 év óta), vagy a szédítő 1,6 literes, háromhengeres turbómotor.

Könnyű. Erős. Magával ragadó.

A LÉNYEG A GR-FOUR

Az új GR YARIS egyik legfontosabb fejlesztése a GR-FOUR. A Toyota Gazoo Racing World Rally Team szakembereivel és neves pilótáival közösen a Toyota sportos összkerékhajtási rendszerét, amelynek gyorsan reagáló, elektronikus tengelykapcsolója hihetetlen tapadást és vonóerőt biztosít.

VERSENYAUTÓS GÁZREAKCIÓK

A gépháztető alatt olyan erőforrás lapul, ami minden, csak nem átlagos. 261 lóerős teljesítményével és 360 nm nyomatékával a GR YARIS 1,6 literes, turbótöltéses erőműve alighanem a világ legizmosabb sorozatgyártású háromhengeres motorja.

GR Yaris árlista

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

GR Yaris katalógus

Vessen egy pillantást a modellcsaládra: melyik felel meg Önnek?

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

Sikerre formálva

A legtöbb autótól eltérően a GR YARIST nem arra tervezték, hogy mutatós legyen, hanem hogy trófeákat nyerjen – méghozzá stílusosan. Könnyű, háromajtós karosszériája számos tömegcsökkentő megoldást rejt: a tető karbonszál erősítésű műanyagból, a gépháztető és az ajtók alumíniumból készülnek, az ablakoknak pedig nincs keretük, így a felépítmény 38 kilóval könnyebb a normál Yarisénál, hogy az autó még fürgébb és fordulékonyabb legyen.

GR Yaris kényelem

Fejlett technológiáival és biztonsági rendszereivel az opcionális kényelem csomag a komfort új szintjével gazdagítja a lélegzetállító GR Yaris vezetési élményét.