RAV4 PHEV

ÚJ RAV4 PLUG-IN HYBRID

SUV-örökség és a legmodernebb Hibrid technológia

BIZTONSÁGBAN

Legyen szó akár az ütközésveszély észleléséről vagy a közlekedési táblák felismeréséről, a Toyota Safety Sense csomag vezetősegítő technológiái minden lehetséges módon az Ön védelmét szolgálják.

FEJLETT TECHNOLÓGIÁK

A RAV4 Plug-in Hybrid bővelkedik az innovatív technológiákban, a sima járású, takarékos hibrid hajtástól kezdve a biztonsági rendszereken át a csatlakoztatott digitális szolgáltatásokig.

OPCIONÁLIS TÉTELEK

Bármi legyen is az életmódja, a Toyota széles körű opcionális tételeket kínál, melyek segítségével a legtöbbet hozhatja ki autójából. A stíluskiegészítőktől és az intelligens technológiától a minden vezetési körülményekhez tervezett gyakorlati funkciókig – készen áll a biztonságos és kényelmes utazásra.

RAV4 Plug-in katalógus

Vessen egy pillantást a modellcsaládra: melyik felel meg Önnek?

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

Kettős DNS

A RAV4 Plug-in Hybrid hatásosan ötvözi a Toyota legerősebb hibrid technológiáját és a különleges elektromos hajtást, hogy Ön még tisztábban, még messzebbre autózhasson. A gondosan megtervezett kettős hajtásban negyedik generációs hibrid technológia és nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik a dinamikus gyorsulásról és a kategória leghosszabb hatótávolságáról.

Tiszta erő

Az erőteljes, dinamikus és remekül irányítható RAV4 Plug-in Hybrid olyan teljesítményt nyújt, ami ritkaság a kategóriában. A 2,5 literes Hybrid Dynamic Force hajtás lehengerlő, 306 lóereje mellett az intelligens összkerékhajtási rendszer (AWD-i) stabil tapadást biztosít, így az autó mindössze 6 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára.

Járjon a saját útján

A négyállású üzemmódválasztó lehetővé teszi, hogy mindig az Ön igényeihez igazodjon a hibrid rendszer. EV-üzemmódban akár 75 kilométert is megtehet, amely ideális a rövidebb utak megtételére, vagy az alacsony károsanyag-kibocsátású városi zónák látogatására. A városon kívül a benzinmotor biztosít álomszerű menetteljesítményeket. Bárhová is vigye útja, a RAV4 hibrid hajtáslánca elviszi Önt.