HIBRID AUTÓINK

A HIBRID AUTÓK SZERVIZELÉSE

Hibrid autóink története 1997-ben vette kezdetét, s ma már világszerte több mint hatmillió autós élvezheti a hibridek előnyeit.

Gondtalan vezetés akár az autó 10 éves koráig

A Toyota Hibrid Szerviz Programjának köszönhetően, akár az autó 10 éves koráig élvezheti a gondtalan vezetést. A hibrid részegységekre vonatkozó 5 év vagy 100 ezer km, illetve 8 év vagy 160 ezer km garancia letelte után továbbra is teljes nyugalommal használhatja autóját, csak annyit kell tennie, hogy évente egyszer vagy minden 15 ezer km megtétele előtt (amelyik előbb bekövetkezik) ellenőrizteti autója hibrid rendszerét.

A hibrid rendszer ellenőrzését a Toyota technikusai egy speciális berendezés segítségével végzik el. A művelet során leolvassák az esetleges hibakódokat, tesztelik és ellenőrzik a nagyfeszültségű akkumulátort és annak szigetelését, a kiegészítő 12V-os akkumulátort, valamint a hibrid rendszer hűtőfolyadékát. A folyamat végén egy nyomtatott igazolás készül, amely minden információt tartalmaz a hibrid rendszer állapotáról. Ha az ellenőrzés során mindent rendben találnak, akkor az autó a következő 1 éven keresztül vagy 15 ezer km megtételéig (amelyik előbb bekövetkezik) jogosulttá válik arra, hogy egy Toyota márkaszervizben ingyenesen kijavítsák a hibrid akkumulátor esetleges meghibásodását.

Ez a jogosultság – egy ismételt ellenőrzés segítségével – további 1 évre vagy 15 ezer km-re (amelyik előbb bekövetkezik) meghosszabbítható, egészen az autó 10 éves koráig.

Ha az előírt karbantartás elvégeztetésével együtt megrendeli, akkor a speciális berendezéssel elvégzett hibrid rendszer ellenőrzés mindössze 8500 Ft-ba kerül.

A Toyota Hibrid Szerviz programba csak olyan gépkocsik vonhatók be amelyeken az utolsó kötelező szervizt elvégezték (12 hónapra vagy 15 ezer km-re visszamenőleg – amelyik előbb teljesült) a gyári előírások szerint. További információkért forduljon egy Toyota márkaszervizhez!

Középpontban a hibrid

Hibrid modellcsaládunk közös eleme a Hybrid Synergy Drive® technológia, ami intelligensen egyesíti a benzinmotor és két elektromotor teljesítményét. Az eredmény: rendkívül alacsony fogyasztás és szinte teljesen zajtalan autózás.

A teljesítmény és a fogyasztás tökéletes egyensúlya érdekében ez a kifinomult rendszer folyamatosan ellenőrzi a külső és belső körülményeket – magát a hajtásrendszert pedig hibrid-specialista szakembereink ellenőrzik nagy figyelemmel, hogy az elkövetkező évek során is kifogástalanul működjön.

Hibrid Állapotellenőrzés

A hivatalos Toyota Márkaszerviz által elvégzett évenkénti Hibrid Állapotellenőrzés ideális megoldás arra, hogy hibridautója mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa. Szakembereink az egész hibrid rendszert átvizsgálják, és írásos jelentést állítanak össze, amiben minden szükséges információt megtalál hibridautója aktuális állapotáról.

1. lépés: A hibrid rendszer diagnosztikai vizsgálata.
2. lépés: Az akkumulátor állapotának vizsgálata.
3. lépés: Az akkumulátor szigetelésének vizsgálata.
4. lépés: A kiegészítő akkumulátor töltési tesztje.
5. lépés: A hűtőrendszer ellenőrzése.

Hibrid Akkumulátor ExtraCare garancia
Minden hibrid részegységre 5 év/100.000 km* garancia vonatkozik. Ha ennek letelte után a Hibrid Állapotellenőrzésen mindent rendben találnak, akkor az autó a következő 1 éven keresztül vagy 15 ezer km megtételéig* jogosulttá válik arra, hogy egy Toyota márkaszervizben ingyenesen kijavítsák a hibrid akkumulátor esetleges meghibásodását.Mivel mi alkottuk meg a Hybrid Synergy Drive® technológiát, csakis egy hivatalos Toyota Márkaszerviz szaktudása és felkészültsége képes biztosítani az Ön által elvárt nyugalmat, valamint azt a figyelmet, amit autója megérdemel.Ha arra vágyik, hogy még sok éven át gondtalanul élvezhesse az autózást, akkor ne feledje: ha Hibrid Szervizre van szüksége, a Toyotánál mindig örömmel látjuk!
* Amelyik hamarabb teljesül
Ha hibrid, akkor Toyota!

Az Ön Toyota Márkakereskedője hozzáértő módon végzi a hibridautók szervizelését és karbantartását, így az éves Hibrid Állapotellenőrzés lebonyolításában és a Hibrid Akkumulátor ExtraCare kérdésében is szakértő. Ráadásul a Toyota hibrid-tartozékok teljes kínálatát is megtalálja itt; bármire is támad igénye, csak szóljon a Toyotának!