Hybrid szervizprogram

Hibrid autóink története 1997-ben vette kezdetét, s ma már világszerte több mint hatmillió autós élvezheti a hibridek előnyeit.

Gondtalan vezetés akár az autó 10 éves koráig
A Toyota Hibrid Szerviz Programjának köszönhetően, akár az autó 10 éves koráig élvezheti a gondtalan vezetést. A hibrid részegységekre vonatkozó 5 év vagy 100 ezer km, illetve 8 év vagy 160 ezer km garancia letelte után továbbra is teljes nyugalommal használhatja autóját, csak annyit kell tennie, hogy évente egyszer vagy minden 15 ezer km megtétele előtt (amelyik előbb bekövetkezik) ellenőrizteti autója hibrid rendszerét.
A hibrid rendszer ellenőrzését technikusaink egy speciális berendezés segítségével végzik el. A művelet során leolvassák az esetleges hibakódokat, tesztelik és ellenőrzik a nagyfeszültségű akkumulátort és annak szigetelését, a kiegészítő 12V-os akkumulátort, valamint a hibrid rendszer hűtőfolyadékát. A folyamat végén egy nyomtatott igazolás készül, amely minden információt tartalmaz a hibrid rendszer állapotáról. Ha az ellenőrzés során mindent rendben találnak, akkor az autó a következő 1 éven keresztül vagy 15 ezer km megtételéig (amelyik előbb bekövetkezik) jogosulttá válik arra, hogy Toyota márkaszervizünkben ingyenesen kijavítsák a hibrid akkumulátor esetleges meghibásodását.
Ez a jogosultság – egy ismételt ellenőrzés segítségével – további 1 évre vagy 15 ezer km-re (amelyik előbb bekövetkezik) meghosszabbítható, egészen az autó 10 éves koráig.
Ha az előírt karbantartás elvégeztetésével együtt megrendeli, akkor a speciális berendezéssel elvégzett hibrid rendszer ellenőrzés mindössze 7500 Ft-ba kerül.
A Toyota Hibrid Szerviz programba csak olyan gépkocsik vonhatók be amelyeken az utolsó kötelező szervizt elvégezték (12 hónapra vagy 15 ezer km-re visszamenőleg – amelyik előbb teljesült) a gyári előírások szerint. További információkért forduljon hozzánk!

Középpontban a hibrid
Hibrid modellcsaládunk közös eleme a Hybrid Synergy Drive® technológia, ami intelligensen egyesíti a benzinmotor és két elektromotor teljesítményét. Az eredmény: rendkívül alacsony fogyasztás és szinte teljesen zajtalan autózás.
A teljesítmény és a fogyasztás tökéletes egyensúlya érdekében ez a kifinomult rendszer folyamatosan ellenőrzi a külső és belső körülményeket – magát a hajtásrendszert pedig hibrid-specialista szakembereink ellenőrzik nagy figyelemmel, hogy az elkövetkező évek során is kifogástalanul működjön.

Hibrid Állapotellenőrzés
A hivatalos Toyota Márkaszerviz által elvégzett évenkénti Hibrid Állapotellenőrzés ideális megoldás arra, hogy hibridautója mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa. Szakembereink az egész hibrid rendszert átvizsgálják, és írásos jelentést állítanak össze, amiben minden szükséges információt megtalál hibridautója aktuális állapotáról.1. lépés: A hibrid rendszer diagnosztikai vizsgálata.
2. lépés: Az akkumulátor állapotának vizsgálata.
3. lépés: Az akkumulátor szigetelésének vizsgálata.
4. lépés: A kiegészítő akkumulátor töltési tesztje.
5. lépés: A hűtőrendszer ellenőrzése.

Hibrid akkumulátor ExtraCare garancia
Minden hibrid részegységre 5 év/100.000 km* garancia vonatkozik. Ha ennek letelte után a Hibrid Állapotellenőrzésen mindent rendben találnak, akkor az autó a következő 1 éven keresztül vagy 15 ezer km megtételéig* jogosulttá válik arra, hogy egy Toyota márkaszervizben ingyenesen kijavítsák a hibrid akkumulátor esetleges meghibásodását.
Mivel mi alkottuk meg a Hybrid Synergy Drive® technológiát, csakis hivatalos Toyota Márkaszervizünk szaktudása és felkészültsége képes biztosítani az Ön által elvárt nyugalmat, valamint azt a figyelmet, amit autója megérdemel.
Ha arra vágyik, hogy még sok éven át gondtalanul élvezhesse az autózást, akkor ne feledje: ha Hibrid Szervizre van szüksége, a Toyotánál mindig örömmel látjuk!

Ha hibrid, akkor Toyota!
Az Ön Toyota Márkakereskedője hozzáértő módon végzi a hibridautók szervizelését és karbantartását a TOYOTA HYBRID SERVICE program keretében, így az éves Hibrid Állapotellenőrzés lebonyolításában és a Hibrid Akkumulátor ExtraCare kérdésében is szakértő. Ráadásul a Toyota hibrid-tartozékok teljes kínálatát is megtalálja nálunk, bármire is támad igénye, csak szóljon a Toyotának!

* Amelyik hamarabb teljesül

Vegye igénybe szolgáltatásainkat

TUDJA, MI MINDENT TEHET A TOYOTA ÖNÉRT ÉS AUTÓJÁÉRT? ISMERJE MEG A TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK ÉS INFORMÁCIÓK VILÁGÁT, MELYEKET AKKOR IS KÜLÖNÖSEN HASZNOSNAK TALÁL MAJD, HA ÉPPEN NEM VEZETI AUTÓJÁT.

Árajánlat kérés új autóra

Adja meg a keresett autó paramétereit, hogy értékesítő munkatársunk a legjobb ajánlatot tudja adni önnek!

Tesztvezetésre jelentkezés

Válassza ki, hogy melyik típust és mikor szeretné vezetni és munkatársunk hamarosan megkeresi önt!

Szerviz bejelentkezés

Adja meg, hogy milyen szerviz esedékes, hogy munkafelvevő munkatársunk a legjobb válasszal kereshesse meg önt!

Alkatrész rendelés

Adja meg, hogy milyen alkatrészre van szüksége és rövid határidővel beszerezzük önnek!