LAND CRUISER

ÉLŐ LEGENDA

65 évnyi sikertörténet és számtalan alkalommal bizonyított megbízhatóság, amire mindig számíthat, bármilyen nehéz terepet is kell leküzdenie, és olyan megjelenés, ami a nyüzsgő nagyvárosok utcáin is rabul ejti az emberek pillantásait – ez a Toyota Land Cruiser. A híres terepjáró legújabb változata a legmodernebb biztonsági és off-road technológiák mellett prémium, kézműves minőségű kidolgozást és luxus kényelmű utasteret kínál. Az erő és az elegancia páratlan összhangjának köszönhetően a Toyota Land Cruiser ugyanolyan tökéletes társ a városi közlekedéshez, mint a járatlan vidékek meghódításához.

ÓVJA ÖNT ÉS UTASAIT

A Land Cruiser alapfelszerelésként kínálja a fejlett vezetőtámogató rendszereket tartalmazó Toyota Safety Sense csomagot.

FEJLETT TECHNOLÓGIÁK

Az intuitív multimédiás szolgáltatásokkal felvértezett Land Cruiser a legmodernebb technológiákat kínálja.

BŐVEN ELFÉRNEK A CSOMAGOK

A Land Cruiser tágas csomagtartója 640 literes, így semmit nem kell otthon hagynia.

Új Land Cruiser árlista

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Land Cruiser katalógus

Vessen egy pillantást a modellcsaládra: melyik felel meg Önnek?

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

Erő és céltudatosság

A Land Cruiser jól ismert hírnevét modern és robusztus külső megjelenése is megerősíti. Minden vonal határozott célt szolgál. A motorháztető kialakítással jobb kilátást biztosít, a magasabbra került fényszórók és hűtőrács pedig maximalizálja a védelmet és a merülési mélységet.

Teljes védelemben

A Land Cruiser esetében alapfelszereltség a Toyota Safety Sense, amely aktív biztonsági technológiák arzenáljával különböző forgalmi helyzetekben segíti megelőzni a baleseteket vagy csökkenteni azok súlyosságát.

Készen áll a hódításra

A folyón történő áthaladástól kezdve a sziklás ereszkedésig a Land Cruiser bárhol képes meghódítani a legkeményebb akadályokat is. Kivételes közúti és terepképességei híressé tették arról, hogy biztosan hazahozza Önt – bárhová is viszi az útja.