LAND CRUISER COMFORT
MPV 5 DOORS (LWB)

ÉLŐ LEGENDA

65 évnyi sikertörténet és számtalan alkalommal bizonyított megbízhatóság, amire mindig számíthat, bármilyen nehéz terepet is kell leküzdenie, és olyan megjelenés, ami a nyüzsgő nagyvárosok utcáin is rabul ejti az emberek pillantásait – ez a Toyota Land Cruiser. A híres terepjáró legújabb változata a legmodernebb biztonsági és off-road technológiák mellett prémium, kézműves minőségű kidolgozást és luxus kényelmű utasteret kínál. Az erő és az elegancia páratlan összhangjának köszönhetően a Toyota Land Cruiser ugyanolyan tökéletes társ a városi közlekedéshez, mint a járatlan vidékek meghódításához.

ÓVJA ÖNT ÉS UTASAIT

A Land Cruiser alapfelszerelésként kínálja a fejlett vezetőtámogató rendszereket tartalmazó Toyota Safety Sense csomagot.

FEJLETT TECHNOLÓGIÁK

Az intuitív multimédiás szolgáltatásokkal felvértezett Land Cruiser a legmodernebb technológiákat kínálja.

BŐVEN ELFÉRNEK A CSOMAGOK

A Land Cruiser tágas csomagtartója 640 literes, így semmit nem kell otthon hagynia.

Új Land Cruiser 2021 árlista

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Land Cruiser katalógus

Vessen egy pillantást a modellcsaládra: melyik felel meg Önnek?

Konfigurátor

Állítsa össze saját Land Cruiser modelljét!

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

Minden porcikájában erős és céltudatos

Az új, még modernebb és robusztusabb stílusú Land Cruiser igazán tekintélyt parancsoló jelenség. A karosszéria minden vonala céltudatos tervezés eredménye: a motorháztető alakja segít jobban átlátni a terepet; a fényszórókat és a hűtőrács légbeömlőit pedig magasra helyeztük, hogy a lehető legvédettebb helyen legyenek, és hogy a gázlómélység is nagyobb legyen.

A legkeményebb terep meghódítására is készen áll

Akár egy folyón kell átkelnie, akár egy sziklás ösvényen kell leereszkednie, a Land Cruiserrel a legnehezebb terepen is helyt állhat, majd pedig teljes biztonságban térhet haza. Nincs még egy SUV, amely az országúti- és terepképességek ilyen különleges kombinációját nyújtaná.

Terep vagy országút: mindenütt biztonságban

A Land Cruiserhez kínált Toyota Safety Sense csomag aktív biztonsági technológiáit arra terveztük, hogy számtalan különféle közlekedési helyzetben segítsenek a balesetek megelőzésében vagy súlyosságuk csökkentésében. A csomag része az ütközést megelőző biztonsági rendszer (PCS) gyalogosészlelő funkcióval, az adaptív sebességtartó automatika (ACC), a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDA), valamint az automatikus távolságifény-vezérlés (AHB) és az útjelzőtábla-felismerés (RSA).