AZ ÉLET A CSATLAKOZÁSSAL KEZDŐDIK

Akár autójában, akár azon kívül tartózkodik, a MyT segítségével teljes körűen irányíthatja Toyotáját. A számtalan új csatlakoztatott szolgáltatást kínáló MyT okostelefonos alkalmazás, illetve a műszerfali kijelzőn keresztül elérhető MyT Navigációs Multimédia szolgáltatás nem csak biztonságosabbá, de élvezetesebbé is teszi a vezetést.

MyT alkalmazás

Lépjen kapcsolatba toyotájával okostelefonja segítségével! Az okostelefonra telepített myt alkalmazás révén a világ bármely pontjáról kapcsolatba léphet autójával. Tervezze meg utazásait otthona kényelméből, keresse meg autóját, optimalizálja vezetési stílusát, tájékozódjon a vezetési elemzések segítségével, és kapjon értesítést, ha eljött a karbantartás ideje!

Hibrid Vezetési Tréner

Legyen kiváló hibrid vezető, csökkentse üzemanyag-fogyasztását! A MyT alkalmazáson keresztül elérhető hibrid vezetési tréner a körülményekhez igazodó, korábbi utazásain alapuló tanácsokat ad Önnek, amelyeket megfogadva tökéletesítheti hibrid vezetési stílusát. Így Ön a lehető legteljesebb mértékben kiaknázhatja az EV elektromos üzemmódban rejlő lehetőségeket: csökkentheti üzemanyag-fogyasztását és környezeti hatását!

Távvezérlés

Bármikor, amikor Önnek kényelmes ellenőrizheti a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi szintjét a töltés távvezérlés segítségével. Hideg téli reggeleken a légkondicionáló berendezés biztosítja Önnek a megfelelő utastér hőmérsékletet, amit bármikor kedve szerint állíthat az utazás megkezdése előtt is, és ehhez kizárólag egy mobiltelefonra lesz szüksége.

További MyT alkalmazás szolgáltatások

Saját autó keresés

Nem gond, ha autóját huzamosabb ideig nem használja! A MyT mobiltelefon alkalmazás, a Google Maps segítségével segít megtalálni autóját, legyen az bárhol. Az autó helyzetét ezen felül meg is oszthatja családtagjaival és barátaival egyaránt.

Útvonalküldés

Útvonaltervezés könnyen és egyszerűen. Tervezze meg utazását otthona kényelméből vagy menet közben, a MyT alkalmazás segítségével! Majd a célállomást küldje át közvetlenül Toyotája fedélzeti navigációs rendszerébe! Így igazán zökkenőmentesen indulhat az utazás.

Autótól ajtóig

Fennakadásoktól mentes navigáció autójától a célállomás bejáratáig. Toyotája navigációs rendszeréből továbbítsa az úti cél adatait okostelefonjára, így olyankor is biztosan célba ér, ha az út utolsó szakaszát autója nélkül kell megtennie.

Vezetési adatok

Ellenőrizze utazási előzményeit! A MyT alkalmazás útinaplóként is szolgál: segítségével visszakeresheti a korábbi utazások adatait, a sebességtől kezdve a gyorsuláson át az üzemanyag-fogyasztásig. Praktikus, ha elszámolná az autóhasználatot, vagy csak tudatosabban alakítaná vezetési stílusát.

Szerviz emlékeztetők

Többé nem marad le egyetlen szerviz időpontról sem. A MyT alkalmazás segít, hogy Toyotáját tökéletes állapotban tartsa a szerviz emlékeztetők segítségével, melyek az autója valós futásteljesítménye alapján jelennek meg.

Figyelmeztető lámpák

Utazzon biztonságosabban, több információval. Használja a felhasználóbarát magyarázatokat az autó valamennyi jelzésének értelmezésére, illetve a sürgősség és a következő teendők meghatározására.

Üzemanyagszint

Ezentúl nem fog gondot okozni az alacsony üzemanyagszint. Bárhol is legyen, távolról ellenőrizheti Toyotája üzemanyagszintjét a MyT alkalmazással, így könnyen előre megtervezheti tankolásait.

Szerviz és karbantartás

Kényelmes és könnyen nyomonkövethető karbantartások. Adja meg a szükséges gondoskodást autójának! Lépjen kapcsolatba Márkaszervizével a MyT alkalmazásból, miután az figyelmeztette a karbantartás esedékességére.

Járműpozíció megjelölés

Segítünk megtalálni autóját. Ha autója erre önmagában nem is képes, Ön megjelölheti autója aktuális helyzetét a MyT alkalmazásban, hogy könnyen visszataláljon hozzá.

 • A TOYOTA a MyT mobiltelefon alkalmazásban és az „Én Toyotám ügyfélportálon elérhetővé tette az Ön járművén hivatalos Márkaszervizben elvégzett karbantartások listáját.
 • A Karbantartási Naplóban található információk tájékoztató jellegűek. Bármilyen eltérés esetén a Márkaszerviz által a karbantartás elvégzését követően kinyomtatott és az Ügyfélnek átadott Elektronikus Szervizkönyv kivonatban található információk irányadóak. Ha egy vagy több karbantartás hiányzik a naplóból, az nem jelenti, hogy az nem lett elvégezve. 2019 előtt forgalomba helyezett autóknál jelentős hiányosságok is előfordulhatnak.
 • A MyT alkalmazás (vagy az Én Toyotám ügyfél portál) segítségével nyomon követheti Toyota autója legutolsó földrajzi pozícióját. Számos Toyota modell képes, a gyújtás kikapcsolásakor vagy esetleg valós időben földrajzi koordináta adataik továbbítására.
 • Megnézheti Toyota autója aktuális pozícióját a térképen, az adott pozíció földrajzi címe magadása mellett (ha az azonosítható), illetve azt az időpontot, amikor az autó leállításra került. Megjelenítheti a jármű eléréséhez szükséges útvonalat, távolságot és séta időt az Én Toyotám fiókjában. Más alkalmazás segítségével (Apple Térkép, Google Térkép, stb.) az autóhoz való navigáció is megoldható.
 • Abban az esetben, ha járműve rendelkezik olyan speciális berendezéssel, amely online csatlakozik az internetre és ezt a célt szolgálja, a jármű pozíció vezetés közben is kis időközökkel elküldésre kerül. Ezáltal a jármű valós pozícióját is megoszthatja másokkal. A szolgáltatás esetén beállítja, a megfelelő kapcsolattartó személyek megadásával, hogy kikkel szeretné megosztani az autó helyzetét és milyen időtartamban. A funkció használatához elképzelhető, hogy szükséges közösségi média azonosítója.
 • Ha Toyota autója fel van szerelve eredeti Toyota fedélzeti navigációval, megteheti, hogy a MyT applikációban megtervezi útvonalát, és megjeleníti autója navigációs készülékében. Beállíthat tervezett indulási vagy érkezési időt. Az útvonal tervező figyelemebe veszi az abban az időszakban várható forgalmat, és ez alapján határozza meg az utazási időt. A korábban elküldött útvonalakat megnézheti, szerkesztheti és újra is küldheti autójára. A céljához vezető útvonalhoz köztes pontokat is megadhat. További információt talál a fedélzeti navigációs készülék működéséről és autóhoz csatlakoztathatóságáról a jármű kezelési kézikönyvében és az ÉN Toyotám ügyfélportálon.
 • Ha Toyota autója fel van szerelve eredeti Toyota fedélzeti navigációval, a MyT alkalmazás segítségével akkor is odatalál a navigációban beállított célpontjához, ha az az autóval teljesen nem közelíthető meg. Ennek a szolgáltatásnak a használhatósága attól függ, hogy milyen távolság van a megadott végcél és az autó pozíciója között. Más szóval, ha az autóval nem tudott közvetlenül a navigációban beállított végcél közelében megállni, a MyT applikáció segít megtalálni úti célját (például gyalog). További információt talál a fedélzeti navigációs készülék működéséről és autóhoz csatlakoztathatóságáról a jármű kezelési kézikönyvében és az Én Toyotám ügyfél portálon.
 • A MyT alkalmazás (vagy az Én Toyotám ügyfél portál) megjeleníti vezetési adatait, információkkal szolgál vezetési stílusáról. Ehhez használja az autó földrajzi helyzetét, az autóban elhelyezett giroszkóp, valamint gyorsulás/lassulás érzékelő adatait, a megtett távolságot és az üzemanyag fogyasztási adatokat. Az adatok minden megtett út esetében külön-külön elérhetőek. Minden egyes megtett utat megjelölhet “Magán” vagy “Üzleti” útként, amiből kimutatást is készíthet hely és idő adatokkal.
 • Az autó által megtett távolság alapján tájékoztatjuk, ha karbantartás szükséges. Az értesítés elérhetőségben és pontosságban országonként, az ott működő háttér rendszer függvényében különbözhet. Értesítés esetén könnyen kapcsolatba tud lépni bármelyik Márkaszervizzel. Azt javasoljuk, hogy állítson be kedvenc Márkaszervizt az Én Toyotám ügyfél portálon. Ha az első figyelmeztetést elmulasztaná, második figyelmeztetés is küldésre kerül.
 • A jármű megfelelő karbantartása a tulajdonos felelőssége. Az a tény, hogy ez a szolgáltatás elérhető, és értesítést kap arról, hogy feltehetően szükség van a jármű karbantartására, nem mentesíti a tulajdonost ezen felelősség alól.
 • Ha az autóba szerelt adatkommunikációs egység erre alkalmas, a MyT alkalmazás képes a 12 voltos akkumulátor töltöttségi szintjét megjeleníteni. Abban az esetben, ha a töltöttségi szint a jármű indításához szükséges szint alá esik, figyelmeztető üzenet jelenik meg a MyT alkalmazásban.

*Ez a szolgáltatás Magyarországon még nem, vagy csak részben érhető el.

 • Ez a szolgáltatás akkor elérhető, ha az autóba szerelt adatkommunikációs egység erre alkalmas. Amennyiben a szolgáltatás elérhető, a kommunikációs egységben lévő érzékelők figyelik az autót érő behatásokat. Ha egy behatás mértéke meghaladja az előre meghatározott küszöbértéket, az autó értesítést küld nekünk. Az ilyen, balesetre utaló információkat megoszthatjuk a Toyota Útmenti Segélyszolgálatával (Segélyszolgálat), amely a baleset súlyossága alapján a saját szabályai szerint kapcsolatba léphet Önnel. A Segélyszolgálat az Én Toyotám fiók adatokat használja kapcsolatfelvételre, amennyiben azok elérhetőek. Vészhelyzet esetén értesítendő személy, amennyiben az be van állítva az Én Toyotám fiókban, illetve ha a helyi Segélyszolgálati szabályok ezt lehetővé teszik, szintén értesítést kap. Ha a Segélyszolgálat nem tudja elérni Önt (mert Ön nem válaszol a megkeresésre), vagy az Ön által megadott értesítendő személyt, ha a helyi Segélyszolgálati szabályok lehetővé teszik, és a baleset súlyossága ezt indokolja, kapcsolatba léphet a Segélyhívó központtal vagy a Rendőrséggel. Önnek, illetve az értesítendő személynek lehetősége van a Segélyszolgálat által felajánlott segítséget elfogadni vagy elutasítani.
 • Nem tudjuk szavatolni az általunk esetlegesen nyújtott vészhelyzeti segítség elérhetőségét vagy minőségét. Sem az Útmenti Segélyszolgálat, sem a Toyota Motor Europe nem tud felelősséget vállalni a Központi Segélyhívó vagy a Rendőrség bevonása közben fellépő hibákért, vagy a segítség késlekedéséért vagy hibáiért.
 • Kérjük vegye figyelembe, hogyha a MyT alkalmazásban vagy az ÉN Toyotám ügyfél portál fiókban aktiválja az “Inkognitó mód”-ot (vagyis a jármű földrajzi helyzetét nem tudjuk felhasználni), baleset esetén nem fogjuk tudni megállapítani az autó pozícióját, és ez a szolgáltatás nem fog működni. (További információt a Csatlakoztatott Szolgáltatások Használati Feltételeiben és az Adatkezelési Tájékoztatóban talál az “Inkognitó mód”-dal kapcsolatosan.)
 • Bizonyos körülmények között a törvényileg kötelező fedélzeti segélyhívó rendszer (eCall) kerül aktiválásra. Vegye figyelembe, hogy Toyota járműve automatikusan tájékoztatni fogja annak az országnak a segélyhívó központját, ahol az autó éppen tartózkodik, amennyiben egy baleset következtében kinyílnak a légzsákok. Ezt az EU-ban az “Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2015/758 (2015. április 29.) számú, a 112-es egységes európai segélyhívó szolgáltatáson alapuló fedélzeti e-segélyhívó rendszer kiépítésével összefüggő típus-jóváhagyási követelményekről és a 2007/46/EK irányelv módosításáról” szóló rendelete, vagy egy EU-n kívüli országban, az ennek megfelelő helyi jogszabály (ha van ilyen) szabályozza.

*Ez a szolgáltatás Magyarországon még nem, vagy csak részben érhető el.

 • Ha az autóba szerelt adatkommunikációs egység erre alkalmas, a MyT alkalmazás tájékoztatja Toyota autójában megjelenő figyelmeztető lámpákról. Ezek a figyelmeztetések tükrözik, de nem helyettesítik autója műszerfalán megjelenő figyelmeztetéseket. A jármű használója felelős azért, hogy megfelelően reagáljon a figyelmeztető lámpa megjelenésére.
 • Ezek az üzenetek elküldésre kerülhetnek a Toyota Márkaszerviz hálózatnak, annak érdekében, hogy segítséget és támogatást nyújthassanak, amennyiben a meghibásodás ezt szükségessé teszi. A MyT alkalmazásban van lehetősége megjelölni, hogy igényli vagy nem, hogy kapcsolatba lépjenek Önnel.
 • Kérjük, vegye tekintetbe, hogy a Toyota és a Toyota Márkaszerviz hálózat nem tudja garantálni, a proaktív kapcsolatfelvételt egy figyelmeztető lámpa megjelenése esetén, mert a szolgáltatás erősen függ a jármű tartózkodási helyétől, az elérhetőségtől vagy a hálózati lefedettségtől. Figyelmeztető lámpa megjelenése esetén mindig a jármű Használati Utasításában leírtakat kövesse!

*Ez a szolgáltatás Magyarországon még nem, vagy csak részben érhető el.

 • Ha az autóba szerelt adatkommunikációs egység erre alkalmas, a MyT alkalmazás megjeleníti az autó üzemanyagtartályában lévő üzemanyag mennyiségét.
 • Az üzemanyag mennyiség az üzemanyagtartály összkapacitásának arányában, százalékos értékben van megadva.
 • A megjelenített üzemanyagszint, az autó üzemanyagszint-mérője által, a legutolsó gyújtás levételkor mért és a Toyota szerver által megkapott értéket mutatja. Ennek következtében lehet különbség a MyT alkalmazásban megjelenített és a műszerfalon látható üzemanyagszint között. Minimális különbség szintén előfordulhat az autó környezeti körülményei miatt (pl. külső hőmérséklet, emelkedő/lejtő, stb.). Mindig az autó műszerfali üzemanyagszintjére hagyatkozzon! A Toyota nem vállal semmilyen felelősséget a MyT alkalmazásban megjelenő esetlegesen hiányos vagy pontatlan információkért.
 • A MyT alkalmazás, az alapvető hibrid vezetési paraméterek segítségével (EV idő és Hibrid Vezetői Pont) megjeleníti a járművezető hibrid vezetési teljesítményét.
 • Az adatok minden egyes úthoz rendelkezésre állnak. Minden egyes út esetében látja, hogy mennyit vezetett elektromos módban, illetve a vezetési stílusával kapcsolatos eseményeket (gyorsítások, fékezések és egyenletes sebességgel megtett szakaszok száma). szöveges magyarázattal, annak érdekében, hogy megtanítsuk üzemanyagtakarékosan vezetni. Megnézheti kumulált adatait is, és nyomon követheti, hogy az idővel hogyan fejlődik hibrid vezetési képessége.

A MyT alkalmazáson keresztül bármikor ellenőrizheti autója állapotát. Az autóban lévő fedélzeti telematikai egység típusától függően, a MyT alkalmazás képes megjeleníteni az ajtók, az ablakok, a csomagtérfedél, a lámpák állapotát, illetve figyelmeztet az autóban felejtett okoskulcsra.
A rendszer “push” üzenetet küld 4 perccel a gyújtás lekapcsolása után, amennyiben, az autó állapotával kapcsolatban rendellenességet észlel (Telefon beállítások között a push üzeneteket engedélyezni kell). Az alábbi figyelmeztetések valamelyikéről kaphat értesítést:

 • Ablak nyitva (egy vagy több ablak nyitva van)
 • Ajtó nyitva (ha bármelyik ajtó nyitva van)
 • Világítás bekapcsolva (ha az első vagy hátsó világítás égve maradt)

Az autóban lévő fedélzeti telematikai egység típusától függően, a MyT alkalmazásból, néhány kattintással távolról nyithatja/zárhatja autóját.
Vegye figyelembe, hogy az alábbi esetekben a távvezérelt zárás nem működik:

 • Bármelyik ajtó nyitva van
 • Az okos kulcs az autó belsőterében van
 • A riasztóberendezés aktív
 • Az autó kulccsal lett bezárva

A fenti esetek mindegyikében a zárás gomb inaktív.
Ha használja a távvezérelt zárás funkciót, mindig bizonyosodjon meg arról, hogy gyerek, magatehetetlen személy vagy kisállat ne legyen az autóban! Ha valamely személy vagy állat a felforrósodott utastérben tartózkodik, az szívrohamhoz, kiszáradáshoz vagy hipertermiához vezethet, ami súlyos sérülést vagy halált okozhat. A Toyota nem vállal felelősséget a távvezérelt zárás használatából eredő anyagi veszteségért, kárért vagy balesetért. Minden az autó távvezérelt zárásából eredő kockázat és felelősség a használót terheli.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a távvezérelt nyitás funkció használata magában rejti a járműbe való jogosulatlan behatolás lehetőségét. A Toyota nem vállal felelősséget a távvezérelt nyitás használatából eredő anyagi veszteségért, kárért vagy balesetért. Minden az autó távvezérelt nyitásából eredő kockázat és felelősség a használót terheli.

 • Lehetőség van az autó egyszerű megkeresésére egy zsúfolt parkolóban. Használja az autó kereső funkciót a vészvillogó távvezérlésére, aminek a segítésével megtalálhatja autóját. A vészvillogó 30 másodpercig fog működni, utána kikapcsol. 30 másodperc után ismét aktiválhatja a vészvillogót.
Az autóban lévő fedélzeti telematikai egység típusától függően, a MyT alkalmazásból kiolvasható a plug-in hybrid és elektromos gépjárművek akkumulátorának töltöttségi szintje és a töltés nélkül megtehető távolság.

A megtehető távolság kilométerben van meghatározva, és adott esetben különbözhet az autó által mutatott megtehető távolságtól. Mindig az autó műszerfalán látható megtehető távolság az irányadó.
A Toyota nem vállal felelősséget a MyT applikációban megjelenő rossz vagy pontatlan adatokért. Továbbá a távvezérlés segítségével az autó elektromos hálózatról való töltése is időzíthető.
Az autóban lévő fedélzeti telematikai egység típusától függően, a MyT alkalmazás segítségével távolról aktiválhatja az előfűtés/előhűtés funkciókat. Bizonyos jármű típusoknál beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, bekapcsolhatja ez első/hátsó szélvédő fűtését, illetve beállíthat 1 vagy több előre megadott időpontot a előfűtés/előhűtés aktiválására.
Miközben a távvezérlést használja, mindig bizonyosodjon meg az alábbiakról:

 • A jármű legyen rögzítve, a környezete legyen biztonságos! Az utastérben ne tartózkodjanak emberek vagy állatok!
 • Ne használja a rendszert, ha a motorháztető nyitva van, vagy megfelelő szellőzéssel nem rendelkező zárt helységben!
 • Csak akkor használja a rendszert, ha az feltétlenül szűkséges! Védje a környezetet, kerülje a fölösleges lég és zaj szennyezést!

Mindig tartsa tiszteletben a jármű tartózkodási országában érvényes helyi és nemzeti szabályozást! Bizonyos területeken, országokban a szolgáltatás használata jogszabályba ütközhet (pl. egyes lakott területeken v. természetvédelmi területeken).

 • A Toyota Elektromos Töltőhálózat elérést biztosít Európa egyik legnagyobb elektromos töltőhálózatához. A funkció segítségével kereshet elektromos töltőállomásokat, ahol részletes információkat fog találni az egyes töltőpontok valós elérhetőségéről, töltési sebességéről és a csatlakozók típusáról.
 • Előfizetés esetén megjelenítjük az árakat, és élesítheti a töltőt az applikációval vagy RFID kártya használatával a töltés haladéktalan elkezdéséhez. A töltések utáni számlázás havonta, a hónap végén fog megtörténni egy összegben.
 • A szolgáltatás nyújtásához külsős partnereket is igénybe veszünk, és bizonyos személyes adatokat, mint például az alvázszám (VIN), Felhasználó azonosító, Szerződés azonosító és Kezdő dátum, a külső partnerek rendelkezésére bocsájtunk. A Toyota Elektromos Töltőhálózat szolgáltatást technikai partnerek bevonásával nyújtjuk, melyre külön Szerződési Feltételek és Adatkezelési Tájékoztató vonatkozik, amit itt: https://www.Toyota-Charging-Network.eu talál meg.

*Ez a szolgáltatás Magyarországon még nem, vagy csak részben érhető el.

 • A Használat Arányos Biztosítás (UBI) és a Full Hybrid Biztosítás (FHI) egy biztosító társaság és a Toyota Insurance Management SE által közösen nyújtott járműbiztosítások, ahol a biztosítás díj összegét a biztosított jármű használójának vezetési stílusa befolyásolja, és figyelembe vesz a jármű gyorsulási, lassulási, mutatóit, menetsebességi adatait, valamint kereszt gyorsulási adatait.
 • UBI vagy FHI előfizetés esetén, a szerződésnek megfelelően a szükséges menetadatok továbbításra kerülnek a biztosító társaság, mint adatkezelő felé.
 • Az UBI és FHI szerződések a MyT-től különböző szolgáltatásra terjednek ki, és a Toyota Insurance Management SE-n, mint közvetítőn keresztül egy biztosító társasággal köthetők. Az Általános Szerződési Feltételek a szerződés megkötésekor kerülnek elfogadásra.
 • Az UBI vagy FHI szerződés megkötését követően a MyT applikációban megtekinthető az egyes, megtett utak kiértékelése és a kalkulált vezetői pontok. A félreértések elkerülése érdekében tájékoztatjuk, hogy a MyT alkalmazásban elérhető vizuális megjelenítés teljesen szabadon választható, és nem befolyásolja az UBI és FHI szerződések érvényességét. Ilyen biztosítási szerződés a MyT applikáció használatától függetlenül, Én Toyotám fiók megléte nélkül is köthető. Ez a biztosítási módozat Magyarországon jelenleg nem elérhető.

*Ez a szolgáltatás Magyarországon még nem, vagy csak részben érhető el.

MyT navigációs multimédia

Ösztönösen kezelhető fedélzeti navigációs és szórakoztató rendszer. A MyT multimédia valós idejű navigációt, traffipax figyelmeztetést, töltőállomás információt, valamint hasznos és érdekes pontok (POI) keresőt tartalmaz. A MyT Multimédia emellett támogatja az Apple CarPlay és Android Auto funkciókat, amelyek lehetővé teszik, hogy a műszerfali kijelzőn keresztül vezérelje okostelefonját, hozzáférve a csatlakozási és zenelejátszási szolgáltatásokhoz, valamint kedvenc alkalmazásaihoz.

Valós idejű forgalmi információ

A valós idejű forgalmi adatok alapján számítja ki az optimális útvonalat. Így Ön út közben mindig tisztában lehet a forgalmi helyzettel. A fedélzeti navigációs rendszer alkalmazkodik az eseményekhez, és az Ön által megadott feltételek szerint alternatív útvonalakat javasol.

Hasznos és érdekes pontok (POI)

Bárhová igyekszik, a POI-k segítségével gyorsabban odatalál. Ösztönösen kezelhető, Google alapú POI keresőnk segítségével mindig tisztában lehet azzal, mi található a környezetében.

További MyT Multimédia szolgáltatások

Traffipax riasztás

Közösségi alapú traffipax riasztások. Többé nem érhetik váratlanul a sebesség-ellenőrzések. A Coyote és Cyclops technológiáknak köszönhetően mostantól mindig tudhatja, ha traffipax felé közelít. Ha új ellenőrző pontot talál, ossza meg annak helyét, bővítse Ön is a közösségi adatbázist.

Üzemanyagtöltő állomások

Soha nem volt ilyen egyszerű tankolni. Adja meg a feltételeket – legyen szó árakról vagy egy adott cég kúthálózatáról -, és megmutatjuk, hogy talál azoknak megfelelő töltőállomásokat! Tankolhat a célba érés után, menet közben vagy jelenlegi tartózkodási helye közelében, ahogy jónak látja!

Okostelefon integráció

Számos típus Apple CarPlay és Android Auto támogatással is. Toyotája fedélzetén is online maradhat, hála az Apple CarPlay és Android Auto funkcióknak. Csatlakoztassa okostelefonját autójához, játssza le zeneszámait, használja kedvenc alkalmazásait a központi képernyőn keresztül!

Parkolási infó

Keressen parkolóhelyet a közelben, úti céljánál, vagy a kettő között bárhol! Válasszon az árak, a parkoló társaság vagy a parkolóhely távolsága alapján!

Google Utcakép

Ismerje meg úti célját már az érkezés előtt! A Google Utcakép jóvoltából panoráma felvételen tekintheti meg úti célját, így könnyebben megtalálhatja azt.

Elérhető szolgáltatások

 

Az alábbi linkre kattintva ellenőrizheti, hogy milyen MyT Csatlakoztatott Szolgáltatások elérhetők Toyota gépkocsijában.

 

MyT szolgáltatások modellenként

MYT KISOKOS

Ismerje meg részletesebben a MyT alkalmazás működését!

 

Kisokos ismertetők >>>

Kisokos videók >>>

Gyakran ismételt kérdések >>>

Térképfrissítések

Bármerre is jár, a naprakész állapotban tartott Toyota Navigációs Rendszer pontos iránymutatása mindig megnyugvást jelent majd.

Bluetooth® kompatibilitás

A Bluetooth® telefon kapcsolódási lehetőséggel Ön vezeték nélkül kapcsolhatja mobiltelefonját a gépjármű multimédia rendszeréhez, melynek segítségével kéz nélkül kezelheti hívásait.

Tulajdonosok

Ismerje meg Toyota szerviz szolgáltatásait, valamint az alkatrészek és tartozékok széles választékát.
Szezonális ajánlatok a Toyotától.

Várjuk Önt márkakereskedésünkben!

Kérjük, az űrlap minél pontosabb kitöltésével segítse kollégáinkat abba, hogy további kérdés esetén fel tudják venni Önnel a kapcsolatot és a legjobb termékekkel, a legkedvezőbb ajánlatokkal szolgálhassák ki Önt!

Ajánlatkérés
Adatkezelés