PROACE VERSO

PROACE VERSO. AZ AKTÍV ÉLETSTÍLUSHOZ TERVEZTÜK

Tágas utasterével és az aktív életstílust szolgáló praktikus megoldásaival az új PROACE Verso a Toyota sokoldalú utasszállítóinak legújabb modellje. Átgondolt kialakítás, modern dízelmotorok és innovatív technológia – ebben az autóban minden együtt van ahhoz, hogy Ön még kellemesebben, még biztonságosabban és még nyugodtabban utazhasson.

TOYOTA PROFESSIONAL

Ismerje meg szolgáltatásaikat, amelyek úgy segítik vállalkozása működését, ahogyan azt Ön a Toyotától elvárja.

TOYOTA ÁTALAKÍTÁSI MEGOLDÁSOK

A Toyota Proace Verso a legnehezebb kihívásokra készült, alapváltozatában is rendkívüli sokoldalúság és tartósság jellemzi. Fedezze fel a kerekesszék rögzítési megoldásunkat, amely új funkcióval ruházzák fel autóját. Minden felépítményt egy adott Toyota Proace modellhez terveztek, így lehetővé válik az elemek tökéletes illeszkedése és a rendelkezésre álló hely optimális kihasználása. A Toyota felépítményeivel minden pillanat öröm, minden kihívás kaland.

Új PROACE Verso árlista

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

PROACE Verso katalógus

Vessen egy pillantást a modellcsaládra: melyik felel meg Önnek?

Konfigurátor

Állítsa össze saját PROACE Verso modelljét!

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

Átgondolt funkciók és innovatív technológia

A Proace Verso számos lehetőséget kínál, így biztosan megfelelve az Ön igényeinek. A fejlett funkciókkal garantáltan lenyűgözi Önt: a xenon fényszórók, a továbbfejlesztett Head Up kijelző és a tolatókamera, valamint számos biztonsági funkció garantálják, hogy még pihentetőbb és biztonságosabb környezetben élvezhesse utazásait.

Innovatív tér, amely alkalmazkodik Önhöz

Az összehajtható, sínen csúsztatható ülések biztosítják a szükséges variálhatóságot, míg az összecsukható asztalok, a nyitható hátsó ablakok és a láblendítéssel motorosan nyitható oldalsó ajtók olyan kényelmet nyújtanak, amelyet többé nem szeretne elengedni.

A kényelem, amelyet igazán értékelni fog

Az átgondolt funkciók és az innovatív technológia kombinációja megkönnyíti az életet, és kényelmessé, valamint biztonságossá teszi az utazásokat.