PROACE VERSO COMBI
HOSSZÚ VÁLTOZAT JOBB OLDALI TOLÓAJTÓ

PROACE VERSO. AZ AKTÍV ÉLETSTÍLUSHOZ TERVEZTÜK

Tágas utasterével és az aktív életstílust szolgáló praktikus megoldásaival az új PROACE Verso a Toyota sokoldalú utasszállítóinak legújabb modellje. Átgondolt kialakítás, modern dízelmotorok és innovatív technológia – ebben az autóban minden együtt van ahhoz, hogy Ön még kellemesebben, még biztonságosabban és még nyugodtabban utazhasson.

A LEGPÖRGŐSEBB ÉLETSTÍLUSHOZ IS MEGFELEL

A minden részletében gondosan kidolgozott PROACE VERSO kifogástalan vezetői üléshelyzetet, remek ergonómiát és bőséges alapfelszereltséget kínál. Bárhová is indul és bárkit is visz magával, mindig kellemes utazásra számíthat.

ÓVJA ÖNT ÉS UTASAIT

A Proace Verso intelligens biztonsági funkciói gondtalanná teszik az utazást.

FEJLETT TECHNOLÓGIÁK

Az intuitív multimédiás szolgáltatásokkal felvértezett Proace Verso a legmodernebb technológiákat kínálja.

TÉR, AMI ÖNHÖZ IGAZODIK

A Proace Verso hatalmas, több mint 2000 literes csomagterében minden elfér, amit szeretne magával vinni.

Új PROACE Verso árlista

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

PROACE Verso katalógus

Vessen egy pillantást a modellcsaládra: melyik felel meg Önnek?

Konfigurátor

Állítsa össze saját PROACE Verso modelljét!

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

Egy jobb megoldás

A PROACE VERSO remekül megfelel az Ön aktív életstílusához. Akár vállalkozását kell lendületbe hozni, akár a családját szeretné szállítani, a tágas PROACE VERSO minden feladathoz tökéletes társ.

Figyelmes ötletek és innovatív technológia

A PROACE VERSO kínálatában mindent megtalál, amire szüksége lehet; biztosak vagyunk benne, hogy az autó modern megoldásai Önt is meggyőzik majd. Xenon fényszóró, fejlett head-up kijelző, kényelmes tolatókamera és egy sor biztonsági rendszer gondoskodik arról, hogy az útja mindig kellemes és biztonságos legyen.

Innovatív belső tér, ami Önhöz igazodik

A PROACE VERSO-val szép az élet. A dönthető és csúsztatható ülésekkel rugalmasan alakíthatja a kabin elrendezését, és a felhajtható asztalkák, a felnyitható hátsó szélvédő vagy a lábmozdulatra nyíló oldalajtók olyan kényelmes használatot kínálnak, amit nagyon könnyű megszokni. Ha pedig első osztályon szeretne utazni, válassza a fűthető első masszázs-bőrüléseket, a forgatható kapitányüléseket vagy a Toyota Skyview® panoráma napfénytetőt!