COROLLA CROSs

Te élvezd az utazást

 

A HÉTKÖZNAPI KALANDOKHOZ

A vadonatúj Toyota Corolla Cross mindent megad Önnek és szeretteinek ahhoz, hogy megbirkózzanak a családi élet kiszámíthatatlan fordulataival. Kiemelkedően alacsony üzemanyag-fogyasztásának, összkerékhajtási képességének és tágas, intuitív technológiákat felvonultató utasterének köszönhetően a praktikus Corolla Crossban minden megvan, ami ahhoz kell, hogy visszacsábítsa Önt a vezetőülésbe.

A CSALÁDI  MINDENAPOKRA TERVEZVE

A Corolla Cross mindenkit képes mosolyra fakasztani. Egy robosztus családi autó minden előnyét kínálja intuitív SUV testbe csomagolva – tökéletes társ a mindennapokra.

A  LEGÉRTÉKESEBB CSOMAGJAIHOZ TERVEZVE

Kevés dolog olyan kiszámíthatatlan, mint a családi élet. Szerencsére a Corolla Cross felszereltségének hála bármilyen kihívással megbirkózik, amit Ön elé állít az élet.

JÖVŐÁLLÓ TECHNOLÓGIA

Legyen szó egy hosszabb utazásról, vagy éppen taxizásról a gyerekek számára, a technológiának köszönhetően mindenhová kényelmesen juthat el.

Corolla Cross árlista

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Corolla Cross katalógus

Vessen egy pillantást a modellcsaládra: melyik felel meg Önnek?

Konfigurátor

Állítsa össze saját AYGO modelljét!

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

Mindenhová magabiztosan

Bármerre is vigye az útja, a Corolla Cross 5. generációs hibrid hajtása nem hagyja cserben a családot. Intelligens összkerékhajtása és hátramenetben is erős kapaszkodási képessége minden kihívással megbirkózik, az év bármely szakaszában.

VEGYE KÉZBE AZ IRÁNYÍTÁST OKOSTELEFONJA SEGÍTSÉGÉVEL

Az új MyToyota alkalmazás számos csatlakoztatott szolgáltatást kínál Toyota modelljéhez, melyek megkönnyítik az életét. Bárhová is megy, okostelefon alkalmazásunk segítségével kommunikálhat autójával.

Ütközést megelőző biztonsági rendszer (PCS)

Az ütközést megelőző biztonsági rendszer képes észlelni a veszélyt, és segít Önnek elkerülni azt, hogy más járművekkel, gyalogosokkal, kerékpárosokkal vagy motorkerékpárosokkal ütközzön. Úgy működik, hogy hangokkal és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválja a fékrásegítést. Amennyiben a vezető nem tud időben fékezni, a rendszer automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy enyhítse annak következményei. A legújabb generációs PCS-t továbbfejlesztették, így ütközésveszély esetén támogatni tudja a vezetőt a kereszteződéseknél és segít a veszélyes kormányzási manőverek során is.