AYGO X

Irányítás felülről

IRÁNYÍTÁS FELÜLRŐL

A nagyszerű dolgok mindig kis csomagolásban érkeznek. Az Aygo X minden kétséget kizáróan egy kompakt autó, de saját személyiséggel rendelkezik. Dacol a normákkal: egy magasépítésű crossover magabiztosságát kínálja a városi autók tulajdonságaival felvértezve.

A város legmenőbb crossovere

Fokozza a városi hangulatot a Toyota Aygo X merész és összetéveszthetetlen formáival. Kifinomult, egyedi és megkérdőjelezhetetlenül vagány – a kéttónusú fényezés egyediséget ad és játékos karaktert sugall. Az ütős, 18″ könnyűfém keréktárcsák és a túlnyúló kerékjárati ívek jellegzetesen széles megjelenést biztosítanak az Aygo X számára, ami magabiztosságot sugároz. Bárhová is tartson, a látványos LED fényszórók erős fénye mindig megvilágítja útját..

Vezessen a szabad ég alatt. Ürítse ki elméjét

Az égbolt a teljes szabadság szimbóluma. Nyissa ki az Aygo X Canvas menő vászontetejét, és lépjen kapcsolatba a várossal minden érzékszervén keresztül. Érezze, ahogyan a Nap sugarai melegítik arcát, vagy a szellő belekap a hajába, és élvezze ki a városi élet minden apró rezdülését, beleértve a látványt és a zajokat is. Engedje be a fényt, és járja az utcákat stílusosan.

KARDAMOM ZÖLD – KIFINOMULT

A kardamom nem átall mindig meglepni és felpezsdíteni az érzékeket. A kardamom zöldben pompázó Aygo X ezeket az értékeket közvetíti, miközben eredetiséget és kifinomultságot sugall.

Szinkronban Önnel és várossal

Az Aygo X több mint egy egyszerű városi autó – kiterjeszti az Ön aktív életstílusát. A Toyota Smart Connect rendszer zökkenőmentes kapcsolatot biztosít az autó és a telefonja között, miközben utóbbinak a vezeték nélküli töltő folyamatos energiát biztosít. A nagyméretű, 10,5″ nagyfelbontású érintőképernyőn minden fontos információ ott van, amire csak szüksége lehet: a rendszer a felhőalapú navigáció és az élő forgalmi adatok segítségével képes elkerülni a városi dugókat, míg a parkoló asszisztens könnyedebbé teszi az érkezéseket. Használja a MyT alkalmazást, hogy okostelefonján keresztül távirányítással is elérje az utastér egyes funkcióit, mint például a klíma vagy éppen az ajtók nyitása és zárása. Az Aygo X olyan, mintha a kerekeken guruló okostelefonja lenne.

Kizárólag intelligens nyitási és indítási rendszer és CVT váltó esetén elérhető.

Aygo X 2024 árlista

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Aygo X katalógus MY24

Vessen egy pillantást a modellcsaládra: melyik felel meg Önnek?

Konfigurátor

Állítsa össze saját AYGO X modelljét!

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

MILYEN AZ ÖN ÍZLÉSE?

A fűszerek testesítik meg a kalandozókedvet. Minden egyes variáció egyedi módon pörgeti fel a lelket, kezdve az élénk chilitől egészen a komplex gyömbér kifinomult részleteiig.

Toyota T-mate. Mindig Önnel, a biztonságosabb utazás érdekében

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében az Aygo X megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes körű – fedezze fel az Aygo X T-Mate rendszerének teljes kínálatot a konfigurátorban.

Ütközést megelőző biztonsági rendszer (PCS)

Az ütközést megelőző biztonsági rendszer képes észlelni a veszélyt, és segít Önnek elkerülni azt, hogy más járművekkel, gyalogosokkal vagy kerékpárosokkal ütközzön. Úgy működik, hogy hangokkal és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválja a fékrásegítést. Amennyiben a vezető nem tud időben fékezni, a rendszer automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy enyhítse annak következményei. A legújabb generációs PCS-t továbbfejlesztették, így ütközésveszély esetén támogatni tudja a vezetőt a kereszteződéseknél és segít a veszélyes kormányzási manőverek során is.