COROLLA SEDAN 2023

MEGÚJULT COROLLA SEDAN

Élesebb. Okosabb. Biztonságosabb.

A STÍLUS MAGÁÉRT BESZÉL

Az első dolog, ami feltűnik a Corolla Sedan kapcsán, az a merész és dinamikus megjelenése, amely a kéttónusú fényezésekkel még látványosabbá tehető. A megújult, stílusos első hűtőrácstól a GR SPORT változatig, egyszerűen lehetetlen nem tudomást venni ezekről a formákról.

DŐLJÖN HÁTRA ÉS PIHENJEN

A fejlett technológiát és a minden utas számára kategórialeső kényelmet kínáló Corolla Sedan modellt Ön köré tervezték.

MEGALKUVÁST NEM TŰRŐ ERŐ

Nagyobb teljesítmény a hatékonyság csökkenése nélkül. Az ötödik generációs öntöltő hibrid technológiánk fokozottabb dinamizmust és teljesítményt biztosít a széndioxid-kibocsátás növelése nélkül. Az új, továbbfejlesztett 2,0 literes modell ráadásul még alacsonyabb károsanyag-kibocsátást is biztosít.

Corolla Sedan árlista

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Corolla Sedan katalógus

Vessen egy pillantást a modellcsaládra: melyik felel meg Önnek?

Konfigurátor

Alkossa meg az Ön számára tökéletes, személyre szabott Corolla Sedan változatot!

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

Öröm vezetni

A Toyota hibrideket élvezet vezetni. Hihetetlenül kifinomultak és kiváló reakciókkal rendelkeznek – ráadásul amikor a városban vezet, élvezheti a tisztán elektromos üzemmód boldogító csendjét. Ezenkívül üzemanyagot takarítanak meg és csökkentik a károsanyag-kibocsátást, miközben ugyanolyan könnyen vezethetők, mint egy hagyományos autó.

Életrevaló technológia

Az intuitív technológia képes bármilyen utazást feldobni. Ismerje meg a Toyota Smart Connect rendszert. Élvezze a zökkenőmentes felhőalapú navigációt, a hangvezérlést, valamint a valós idejű forgalmi és közlekedési információkat.

Fedezze fel a vezetés élményét

Minden GR SPORT modellt úttörő öntöltő hibrid rendszer hajt. Élvezze a vezetés izgalmát az 1,8 vagy 2,0 literes hibrid motorok egyikével, amelyek nagyobb teljesítményt és dinamizmust biztosítanak alacsony üzemanyag-fogyasztás és széndioxid-kibocsátás mellett.