TOYOTA BZ4X
TELJESEN ELEKTROMOS, ÖSSZKERÉKHAJTÁS

Nálunk már akár ki is próbálhatja!

TELJESEN ELEKTROMOS. ÖSSZKERÉKHAJTÁSSAL.

A Toyota bZ4X az elektromos generáció úttörője. Személyében erőteljes felépítésű és dinamikus SUV formaterv találkozik a kategóriaelső összkerékhajtással és a kivételes elektromos hatótávolsággal. Innovatív és hatékony – a megbízható bZ4X kivételes akkumulátor-élettartamot kínál a nyugodt közlekedés érdekében.

ÖN ÉS A KÖRNYEZET

A megújuló energia és a napenergia használatával a Toyota bZ csökkenti a károsanyag-kibocsátást és pozitív hatással van a környezetére.

ÖN ÉS AZ AUTÓJA

A saját fejlesztésű elektromos platform, a modern felszereltségek és az intelligens csatlakoztathatóság a Toyota bZ modellek vezetését biztonságos és kellemes élménnyé varázsolják.

ÖN ÉS A TÖBBIEK

Tágas és csendes belső terükkel a Toyota bZ modellek pihentető környezetet biztosítanak Ön és szerettei számára. Ezek az autók új, élvezetesebb lehetőségeket kínálnak majd a kapcsolódásra.

ÖN ÉS A TÁRSADALOM

Zéró emissziós mobilitásával és okos megoldásaival a Toyota bZ egy biztonságosabb társadalmat teremt, ahol mindenki jobban élvezi az életet.

bZ4X árlista

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

bZ4X katalógus

Vessen egy pillantást a modellcsaládra: melyik felel meg Önnek?

Konfigurátor

Állítsa össze saját bZ4X modelljét!

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

Túl a várakozásokon, túl a zéró károsanyag-kibocsátáson

Küldetésünk, hogy mindenki számára jobbá tegyük a mobilitást. Bemutatjuk az innovatív akkumulátoros elektromos járművek következő generációját: az elegáns, modern formák és a kivételes képességek könnyed ötvözetét. Ez az, ami többet ad, mint egyszerűen zéró károsanyag-kibocsátású vezetést.

Biztonság és vezetési segédrendszerek

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Toyota bZ4X alapfelszereltsége a T-Mate – az Ön segítő vezetési partnere. Ez magában foglalja a Toyota Safety Sense legújabb generációját, valamint a vezeték nélküli (OTA) frissítéseket. A T-Mate biztosítja, hogy Ön mindig biztonságban közlekedhet.

Karbantartáskönnyű töltés bárhol

Kiszámítható hatótávolságával és kivételes akkumulátor-kapacitásával a bZ4X magabiztossá teszi Önt, bárhol is van az úti célja. Újratöltés esetén pedig több lehetőség is kínálkozik.