HILUX GR SPORT

A KIRÁLY ÚJ KÖNTÖSBEN

Új stílusban tér vissza az Év Pickupja 2022/2023 díj győztese. Bemutatjuk a megbízhatóság ikonjaként ismert Toyota Hilux legújabb változatát, a Hilux GR SPORT modellt!

Az új modellváltozat sportos megjelenést és fokozott dinamikát hoz a Hilux erőteljes és kiváló képességekkel rendelkező kínálatába. Ezzel a GR SPORT egy újabb, kiemelkedő fejezetet nyit a modell történetében.

A tekinteteket vonzó megjelenésével és a hegyeket mozgató erejével a Hilux GR SPORT a tökéletes pickup munkára és szórakozásra egyaránt.

SPORTOS KARAKTER

A fekete első hűtőrács a merész Toyota felirattal, 17”, kéttónusú fekete GR SPORT könnyűfém keréktárcsákkal és fekete kerékjárati díszlécekkel akár a Dakar Rally egyik résztvevője is lehetne.

EGY AUTÓ MINDEN KALANDHOZ

A rallyból ismerős, feltűnő piros lengéscsillapítók és az első tekercsrugók pontosabb kormányzást, kiváló kezelhetőséget és fokozott kényelmet biztosítanak, akár autópályán, akár terepen.

Megszokott erő, új stílus

Ugyanazzal a lenyűgöző 1 tonnás hasznos teherrel és 3,5 tonnás vontatási kapacitással rendelkezik, mint a kínálat többi tagja – képes hatalmas tömegeket megmozgatni anélkül, hogy ez gondot okozna. A kézi kapcsolású 4×4-es rendszer és a terepjárást segítő asszisztens rendszerek sora készen áll arra, hogy támogassa Önt a mindennapok nehézségeiben.

Minőségi utastér

A 8″ táblagép-stílusú Toyota Touch® 2 képernyő számos multimédiás funkciót kínál, amelyek segítségével mindig kapcsolatban lehet. Az Apple CarPlay® és az Android Auto® funkciók és a Harman CLARi-Fi technológiával rendelkező JBL hangrendszer mindig biztosítják a szórakozást és a kapcsolattartást.

Extrém tartósság

A 2022-es versenygépünk, a vadonatúj Toyota GR DKR Hilux bemutatásával egyetlen cél létezhet: a győzelem megszerzése. Újra. Sorozatgyártású rokonához, a Hilux GR SPORT modellhez hasonlóan, ezt is a világ legszélsőségesebb körülményeihez tervezték és tesztelték, hogy biztosak lehessünk benne, hogy ennek a pickupnak nincsen párja.