PROACE
TÁRS MINDEN MUNKÁBAN

PROACE. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK, BÁRMILYEN FELADATRA

Akár praktikus áruszállítót, akár sokoldalú személyszállítót keres, intelligens megoldásainak köszönhetően a PROACE bármilyen feladatra kiválóan megfelel. A karosszéria választék és a tengelytávok 12-féle kombinációjának, valamint az ajtóváltozatok széles választékának köszönhetően a PROACE kínálatában biztosan megtalálja azt, ami a legtökéletesebb megoldást jelenti az Ön igényeire.

MUNKAVÉDELEM

A PROACE modellhez kínált Toyota Safety Sense csomag biztonsági és vezetősegítő rendszereivel teljes nyugalomban autózhat. A jármű környékét egy sor kamera és érzékelő figyeli, biztosítva a könnyű parkolást, a sávtartást és a balesetmentes közlekedést – városi forgalomban és országúton egyaránt.

ÓVJA ÖNT ÉS UTASAIT

A Proace intelligens biztonsági funkciói gondtalanná teszik az utazást.

RAKTÉR, AMI MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍT

A Proace raktere akár 6,1 m³ is lehet, így az autóval gyakorlatilag bármit elszállíthat.

PROACE Van árlista

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

PROACE katalógus

Vessen egy pillantást a modellcsaládra: melyik felel meg Önnek?

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

Terhelhetőség

A Toyota PROACE mindegyik változata 1400 kg hasznos terhet képes szállítani. Akár a Kompakt, a Közepes vagy a Hosszú kivitelt választja, biztos lehet benne, hogy rakománya biztonságban célba ér majd.

Méretek

A Toyota PROACE háromféle hosszúságban kapható: a Kompakt változat hossza 4,6 m, a Közepes változaté 4,9 m, a Hosszú változaté pedig 5,3 m. Mindegyik kivitel tágas rakteret kínál, amelynek befogadó képessége 5,1 m3, 5,8 m3 illetve 6,6 m3 Több tér – több lehetőség!