Az új C-HR
új szintre emeli jellegzetes dizájnját

AZ IKON TOVÁBBFEJLŐDIK

A MERÉSZ MÉG MERÉSZEBB LETT

Válassza az új, kifinomult Toyota C-HR-t az önkifejezésre. Béklyók nélkül született és úttörő elődje inspirálta, így egyetlen más autóhoz sem hasonlítható. Meglepő formáival az új Toyota C-HR mer más lenni.

Stílus, amely szembeszáll a konvenciókkal
FORMABONTÓ MEGJELENÉS
Az új Toyota C-HR minden béklyón felülemelkedik. Lehetetlen figyelmen kívül hagyni, ötvözi a kupé stílust az erőteljes kiállással. Szabad gondolkodású és innovatív, precíz vonalaival és dinamikus profiljával egy valódi sorozatgyártású koncepcióautó.
HÁRMAS KIALAKÍTÁS

Precízen meghúzott vonalak határozzák meg a karosszéria erőteljes, geometrikus formáit, így álló helyzetben is életre keltve az autót.

REJTETT AJTÓKILINCSEK

A rejtett ajtókilincsek – amelyek először jelennek meg egy Toyota modellen – kulcsfontosságú szerepet játszanak az új Toyota C-HR letisztult, látványos stílusában.

ÚJ C-HR árlista

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

C-HR katalógus

Vessen egy pillantást a modellcsaládra: melyik felel meg Önnek?

Konfigurátor

Állítsa össze saját C-HR modelljét!

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

CSÚCSMODERN PANORÁMATETŐ

A hőhatékony üvegből készült panorámatető extra fényt és térérzetet biztosít, nem kívánt hőség nélkül.

INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

A funkciókban gazdag, de intuitív új Toyota C-HR zökkenőmentes és személyre szabott felhasználói élményt kínál, amely előre látja az Ön igényeit. A vezeték nélküli Android Auto és az Apple CarPlay, a hangulatvilágítás és a magával ragadó térhatású hangzás révén az autózásokat élményekké alakíthatja.

12.3" MULTIMÉDIÁS KÉPERNYŐ

Az Apple CarPlay és Android Auto kompatibilis Toyota Smart Connect 12,3″ érintőképernyője a kezébe adja a világot. A Plug-in Hybrid 220 verzió nagy elektromos hatótávja és a töltőpontokat megmutató navigációs rendszer megkönnyítik a tisztán elektromos használatot.