COROLLA TOURING SPORTS
VEZESSEN HIBRIDET, ÉS ÉREZZE A KÜLÖNBSÉGET!

TÁGAS ÉS SOKOLDALÚ

A stílusos, takarékos, kényelmes és – a vadonatúj TNGA platformnak köszönhetően – élvezetesen vezethető Toyota Corolla Touring Sports a modern idők sokoldalú járműve. Bármilyen legyen is az Ön életstílusa, biztosan hasznát látja majd a tágas csomagtérnek és a hibrid technológiának, ami a világon legelőször immár kétféle változatban is választható.

IMÁDNI FOGJA AZ ÚJ, LENDÜLETES COROLLÁT

A városi forgalomban fürge és kezes 122 lóerős 1.8 literes Hybrid volánja mögött minden kilométer maga a nyugalom. Az új 184 lóerős 2.0 literes Hybrid Dynamic Force hajtású változat úgy kínál magasabb teljesítményt, hogy közben mindvégig simán és zökkenőmentesen mozgatja az autót.

DŐLJÖN HÁTRA ÉS HELYEZZE MAGÁT KÉNYELEMBE

A sportülések körülölelik és feszes, mégis természetes tartást adnak, így a hosszabb utak sem lesznek fárasztóak. A kormány pozícióját úgy alakították ki, hogy az a lehető legtermészetesebbnek hasson, ezzel csökkentve a fáradtságérzetet.

A BIZTONSÁG SOSEM CSAK EGY OPCIÓ – MINDENKINEK JÁR

A Toyota T-MATE az alapfelszereltség része minden Corolla modellben, hiszen a biztonsága mindennél fontosabb.

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

Corolla Touring Sports árlista

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Corolla TS katalógus

Vessen egy pillantást a modellcsaládra: melyik felel meg Önnek?

Arra született, hogy még többet adjon

A Corolla a Toyota új, fejlett TNGA platformjára épül, és kiváló vezetési élményt nyújt. A merevebb karosszéria és az alacsony súlypont együtt képes csökkenteni a karosszéria dőlését a kanyarokban, míg a kettős keresztlengőkaros felfüggesztés a simább futás érdekében hatékonyabban csillapítja az ütéseket.

Arra született, hogy lenyűgözzön

A látványosan mélyre húzott motorháztető, a feltűnően széles hűtőrács és a jellegzetes, teljesen LED-es fényszórók elegáns és éles kiállást kölcsönöznek, és a hatást még tovább fokozzák a 18″ könnyűfém keréktárcsák.

A stílus érintése

A teljesen fekete megjelenés sportos hangulatot kölcsönöz a belső térnek, de választhatja a világosabb szürkét is, amely kiemeli a tágas és letisztult formákat. A stílusos sportülések pedig tökéletesen egészítik ki a látványt.