COROLLA TOURING SPORTS
ÉLESEBB. OKOSABB. BIZTONSÁGOSABB.

A STÍLUS MAGÁÉRT BESZÉL

Az első dolog, ami feltűnik a Corolla Touring Sports kapcsán, az a merész és dinamikus megjelenése, amely a kéttónusú fényezésekkel még látványosabbá tehető. A Bi-LED fényszóróktól és a megújult, stílusos első hűtőrácstól a GR SPORT változatig, egyszerűen lehetetlen nem tudomást venni ezekről a formákról.

A BIZTONSÁG SOSEM CSAK EGY OPCIÓ – MINDENKINEK JÁR

A Toyota T-MATE az alapfelszereltség része minden Corolla modellben, hiszen a biztonsága mindennél fontosabb.

TECHNOLÓGIA MINDEN UTAZÁSHOZ

A Premium Connectivity csomag segítségével zökkenőmentesen élvezheti a felhőalapú navigációt, a hangvezérlést, valamint a valós idejű forgalmi és közlekedési információkat.

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

Corolla Touring Sports árlista

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Konfigurátor

Alkossa meg az Ön számára tökéletes, személyre szabott Corolla TS változatot!

Corolla TS katalógus

Vessen egy pillantást a modellcsaládra: melyik felel meg Önnek?

Dőljön hátra és pihenjen

A fejlett technológiát és a minden utas számára kategórialeső kényelmet kínáló Corolla Touring Sports modellt Ön köré tervezték.

Megalkuvást nem tűrő erő

Nagyobb teljesítmény a hatékonyság csökkenése nélkül. Az ötödik generációs öntöltő hibrid technológiánk fokozottabb dinamizmust és teljesítményt biztosít a széndioxid-kibocsátás növelése nélkül. Az új, továbbfejlesztett 2,0 literes modell ráadásul még alacsonyabb károsanyag-kibocsátást is biztosít.

Öröm vezetni

Hihetetlenül kifinomultak és kiváló reakciókkal rendelkeznek – ráadásul amikor a városban vezet, élvezheti a tisztán elektromos üzemmód boldogító csendjét. Ezenkívül üzemanyagot takarítanak meg és csökkentik a károsanyag-kibocsátást, miközben ugyanolyan könnyen vezethetők, mint egy hagyományos autó. És mivel önmagukat képesek tölteni, soha nem kell őket külső áramforráshoz csatlakoztatni.