PRIUS PLUG-IN EXECUTIVE
5 AJTÓS HATCHBACK

ÚJ TOYOTA PRIUS PLUG-IN HYBRID

Íme a Toyota Prius Plug-in Hybrid, amit még hosszabb távon használhat elektromos hajtással. Zseniális formaterv, dinamikus gyorsulás és innovatív technológia.

A LEGFEJLETTEBB TECHNOLÓGIÁJÚ HIBRID

A Prius Plug-in Hybrid rengeteg olyan élvonalbeli technológiát kínál, mint a napelemes tető vagy az adaptív automatikus távfény-vezérlés.

CSENDES, ERŐS ÉS DINAMIKUS

A dinamikus és élvezetes autózás titka az a precíz irányíthatóság és magabiztos stabilitás, amit a Toyota rendkívül merev padlólemeze biztosít. A kellemes utazás záloga pedig a jól átgondolt hangszigeteléssel kialakított csendes, nyugalmas utastér.

TAKARÉKOSRA FORMÁLTUK

A jellegzetes kialakítású karosszéria minden részlete a kimagasló hatékonyságot és teljesítményt szolgálja. Ráadásul a Prius Plug-in Hybrid karcsú, áramvonalas formái zseniális innovációkat és a legmodernebb technológiákat rejtik.

Prius Plug-in árlista

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Prius Plug-in katalógus

Vessen egy pillantást a modellcsaládra: melyik Prius Plug-in felel meg Önnek?

Konfigurátor

Alkossa meg az Ön számára tökéletes, személyre szabott Prius Plug-in változatot!

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

Technológia

A Prius Plug-in Hybrid Matrix LED fényszórói mindig alkalmazkodnak a pillanatnyi útviszonyokhoz. A fénycsóva iránya és ereje a sebességtől és a külső fény intenzitásától függően változik, így a fényszórók a többi autóst sem vakítják el.

Biztonság

Az új modell alapfelszereltségének része a Toyota Safety Sense csomag, és az autóhoz Adaptív Sebességtartó Automatikát (ACC) is rendelhet. Ez a rendszer folyamatosan ellenőrzi a követési távolságot, és ha az elöl haladó autó lassít, a berendezés automatikusan fékez.

Praktikum és kényelem

A visszapillantó tükrökben jelző holttérfigyelő (BSM), valamint a hátsó keresztirányú forgalomfigyelő (RCTA) és az egyszerű parkolássegítő rendszer (SIPA) segítségével autója bármilyen forgalmi helyzetre tökéletesen felkészült.