COROLLA HATCHBACK
STÍLUSOSABB. OKOSABB. BIZTONSÁGOSABB.

A STÍLUS MAGÁÉRT BESZÉL

Az első dolog, ami feltűnik a Corolla Hatchback kapcsán, az a merész és dinamikus megjelenése, amely a kéttónusú fényezésekkel még látványosabbá tehető. A Bi-LED fényszóróktól és a megújult, stílusos első hűtőrácstól a GR SPORT változatig, egyszerűen lehetetlen nem tudomást venni ezekről a formákról.

IMÁDNI FOGJA AZ ÚJ, LENDÜLETES COROLLÁT

A városi forgalomban fürge és kezes 122 lóerős 1.8 literes Hybrid volánja mögött minden kilométer maga a nyugalom. Az új 184 lóerős 2.0 literes Hybrid Dynamic Force hajtású változat úgy kínál magasabb teljesítményt, hogy közben mindvégig simán és zökkenőmentesen mozgatja az autót.

A BIZTONSÁG SOSEM CSAK EGY OPCIÓ – MINDENKINEK JÁR

A Toyota T-MATE az alapfelszereltség része minden Corolla modellben, hiszen a biztonsága mindennél fontosabb.

TECHNOLÓGIA MINDEN UTAZÁSHOZ

A Premium Connectivity csomag segítségével zökkenőmentesen élvezheti a felhőalapú navigációt, a hangvezérlést, valamint a valós idejű forgalmi és közlekedési információkat.

Corolla Hatchback árlista

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Corolla Hatchback katalógus

Vessen egy pillantást a modellcsaládra: melyik felel meg Önnek?

Konfigurátor

Állítsa össze saját Corolla Hatchback modelljét!

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

Dőljön hátra és pihenjen

A fejlett technológiát és a minden utas számára kategórialeső kényelmet kínáló Corolla Hatchback modellt Ön köré tervezték.

Megalkuvást nem tűrő erő

Nagyobb teljesítmény a hatékonyság csökkenése nélkül. Az ötödik generációs öntöltő hibrid technológiánk fokozottabb dinamizmust és teljesítményt biztosít a széndioxid-kibocsátás növelése nélkül. Az új, továbbfejlesztett 2,0 literes modell ráadásul még alacsonyabb károsanyag-kibocsátást is biztosít.

Öröm vezetni

Hihetetlenül kifinomultak és kiváló reakciókkal rendelkeznek – ráadásul amikor a városban vezet, élvezheti a tisztán elektromos üzemmód boldogító csendjét. Ezenkívül üzemanyagot takarítanak meg és csökkentik a károsanyag-kibocsátást, miközben ugyanolyan könnyen vezethetők, mint egy hagyományos autó. És mivel önmagukat képesek tölteni, soha nem kell őket külső áramforráshoz csatlakoztatni.