YARIS

MINDEN ENERGIAFELTÉTEL SZÁMÍT

YARIS

Kivételes funkciók az alapfelszereltség részeként

Üljön be a dinamikus új Yarisba. Városba és azon túlra szabva, kivételes funkciókkal minden felszereltségi szintén.

Formák, amelyek lendületet adnak

Az új Yaris fáradhatatlan energiájával és merész, kifejező formáival kívül-belül pozitív kisugárzással hódít. Élénk és felemelő, a város ritmusára lüktet. A megújult Yaris: mindig készen áll az indulásra.

Továbbfejlesztett hibrid – Lendületet ad

Válasszon a két továbbfejlesztett hibrid hajtáslánc, a Hybrid 115 és a Hybrid 130 közül. Könnyed használatot biztosítanak és energikusak az úton, ráadásul az öntöltő technológiának köszönhetően menet közben töltődnek. A mosolyra fakasztó teljesítménynek hála soha nem akar majd kiszállni.

Találja meg az életstílusának megfelelő modellt

A pozitív gondolkodástól és jókedvtől duzzadó Yaris kétféle hibrid hajtásláncával valódi választási lehetőséget kínál Önnek.

Technológia, amely megmozgatja Önt

A megújult Yaris összeköti Önt a digitális életével, így annak szerves részét képezi. Az Ön körül kialakított, könnyed felhasználói élmény és a felemelő hangzás minden utazást emlékezetessé tesz.

Yaris árlista

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Yaris katalógus

Katalógus letöltése (pdf)

Konfigurátor

Alkossa meg az Ön számára tökéletes, személyre szabott Yaris változatot!

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

Biztonságos, biztonságosabb, legbiztonságosabb

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében az új Yaris megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. Ez magában foglalja a Toyota Safety Sense legújabb generációját, valamint a funkciók Over-The-Air frissítésének lehetőségét. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen.

Fejezze ki önmagát

Az eredeti Toyota tartozékok választékát úgy terveztük, hogy kiegészítse Toyota Yarisát, legyen szó tetőboxról vagy néhány kifinomultabb csomagról.

Extra szolgáltatások

Fedezze fel az új Toyota Yaris finanszírozásával, a MyToyota alkalmazással és az olyan szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat, mint a biztosítás és a garancia.