HIGH TECH MULTIMÉDIA RENDSZERREL FRISSÜLT A SLÁGERMODELL TOYOTA C-HR 2022-RE

HIGH TECH MULTIMÉDIA RENDSZERREL FRISSÜLT A SLÁGERMODELL TOYOTA C-HR 2022-RE

A már rendelhető 2022-es Toyota C-HR megkapta a vadonatúj Toyota Smart Connect multimédiás rendszert jelentősen továbbfejlesztett funkcionalitással, felgyorsult válaszidővel, okoscsatlakozási funkciókkal és kényelmes, vezeték nélküli frissítéssel. A Yarishoz és a Corollához hasonlóan GR SPORT kivitelben is elérhető C-HR legnépszerűbb, Style felszereltségi szintjéhez új, kétszínű ametiszt fényezés is választható ezüst vagy fekete kontrasztszínű tetővel és új, 18 colos könnyűfém keréktárcsával, amihez új, részben műbőr kárpitozás és szürke díszítőbetét társul.

 

A Toyota felfrissítette a hazánkban szegmense második legkelendőbb modelljének számító C-HR legnépszerűbb Style felszereltségi változatát új, szofisztikált stíluselemekkel, hogy a vásárlók egy valódi prémium autóban érezhessék magukat. Az új verzió a nemrégiben bemutatott Toyota C-HR GR SPORT mellé érkezik, amely a dinamikus és sportos karakterre összpontosít. A megújult Style szint a 2022-es modellév újdonságainak a zászlóshajója. A Style karakteres eleme az exkluzív, új, kétszínű fényezés lehetősége, amely az ametiszt karosszériaszínt ezüst vagy fekete színű tetővel, A-oszlopokkal és hátsó légterelővel kombinálja, valamint látványos kialakítású 18 colos könnyűfém keréktárcsákkal köríti. A belső térben az ülések új kárpitozása látványos műbőr részletekkel gazdagodott, miközben szürke díszítőbetétek fokozzák a harmóniát. Az új felszereltségi szint a kínálat közepét jelenti, vagyis a Comfort és a csúcsverzióként aposztrofálható GR SPORT és Executive modellek közé érkezik, a várakozások szerint az Európában értékesített Toyota C-HR modellek több mint fele Style felszereltséggel talál majd gazdára.

 

High-tech konnektivitás

A 2022-es modellévre ezen felül a Toyota C-HR kínálata az új Toyota Smart Connect multimédiás rendszerrel bővül, amely a kapcsolódást, a funkcionalitást és a könnyű használatot még magasabb szintre emeli. A beszálló Comfort felszereltségi szint kivételével mindenhol alapfelszereltségként érkező új platform gyorsabb processzorral rendelkezik, így gyorsabb, mint a jelenlegi rendszer. A megoldás lelke a 8 colos, nagyfelbontású központi érintőképernyő, amely számos smart connected szolgáltatáshoz kínál hozzáférést, például felhő alapú navigációhoz és folyamatos közlekedési jelentésekhez. Ezekhez a Toyota C-HR új adatkommunikációs modulja (DCM) biztosítja a hozzáférést, vagyis az új funkciók használatához nincs szükség okostelefon csatlakoztatására és fizetős adatkapcsolatra sem. A vezetőt az új fedélzeti hangvezérlés asszisztens is segíti, amely a természetes beszédparancsokat is felismeri, megkönnyítve a multimédiás és navigációs funkciók vezérlését. A szoftverfrissítések vezeték nélkül (OTA) történnek, az okostelefon-integrációról pedig a vezeték nélküli Apple CarPlay és a vezetékes Android Auto kapcsolódás gondoskodik. Az ügyfeleknek lehetőségük van egy még bőségesebb csomag kiválasztására, amelynek beépített navigációs rendszere 3D városi térképezéssel, autópályás adatcsomaggal és a rögzített sebességmérő kamerák elhelyezkedésével is rendelkezik. A jármű ára magában foglalja a négy évig ingyenes Toyota Smart Connect szolgáltatást felhő alapú navigációval, helyi parkolási és közlekedési információkkal, OTA frissítésekkel és hangfelismeréssel.

Címkék:
Felső