AZ ÚJ TOYOTA HILUX DIZÁJN ÉS UTASTÉRI TECHNOLÓGIÁK TEKINTETÉBEN IS SZINTET LÉPETT

AZ ÚJ TOYOTA HILUX DIZÁJN ÉS UTASTÉRI TECHNOLÓGIÁK TEKINTETÉBEN IS SZINTET LÉPETT

A világ és Magyarország kedvenc pickupja, a Toyota Hilux új generációval jelentkezett, amely nem csupán a még tovább fejlesztett terepképességek, vagy az immáron a megszokott 2,4 literes 150 lóerős erőforrás mellett szintén elérhető 2,8 literes, 204 lóerős motor miatt jelent komoly fejlődést: a legendás pickup legújabb generációja a külső formavilág, dizájn, és a belső kialakítás és technológiák miatt is szintlépésként értékelhető. Az új Hilux megjelenése minden korábbinál látványosabb, tekintélyesebb és feltűnőbb, amihez személyautós igényességgel kialakított beltér, továbbfejlesztett utastéri műszerezettség, vadonatúj új 8 colos infotainment képernyő, új multimédia rendszer, valamint gyorsabb szoftver és kijelző társul, és természetesen nem maradt ki az AppleCar Play és Android Auto okostelefon integráció sem.

Az 2020-as Hilux orr-része teljesen új megjelenésű: a merész és erőteljes 3D hűtőmaszk a karakteres lökhárítóval tovább erősíti a modell markáns karakterét, robusztus, tekintélyt parancsoló megjelenését. A látványos, új külsőt hatásosan egészítik ki az újonnan tervezett első és hátsó LED lámpatestek, az új, csiszolt felületű, feketére fényezett 18 colos könnyfém keréktárcsák, valamint a friss Bronz metálfényezés. Új a műszeregység és a 8 colos infotainment képernyő, amit mechanikus kezelőszervekkel is kiegészítettek, mert ezek sok helyzetben jobban kezelhetők, mint az érintőfelületek. A multimédia szoftverét gyorsabbra cserélték, és képernyője is hamarabb reagál a korábbinál. Az okostelefonok integrálását Apple CarPlay® és Android Auto™ rendszerek könnyítik meg. A bőséges felszerelési listán olyan tételek is szerepelnek, mint a kulcs nélküli nyitás és a nyomógombos indítás, a műholdas navigáció, az automatikus klímarendszer, az első és hátsó parkolássegítő szenzorok és a 9 hangszórós JBL Premium hangrendszer, ami 800 Wattos, 8 csatornás erősítőt és CLARi-Fi technológiát kínál.

A csúcsváltozatot az Invincible felszereltség jelenti
A szabadidős felhasználási célú vásárlókör számára kifejlesztett Invinible elnevezésre hallgató csúcsváltozatot kemény, mégis kifinomult külseje azonnal megkülönbözteti a Hilux-család többi tagjától, ez pedig csak még hangsúlyosabbá válik a finom belső kidolgozás, és a csak ezzel a felszereltséggel járó intelligens kulcs révén, de ha mindez nem volna elég, 300 kiegészítő és tízféle platófedél segíti a vásárlót, hogy saját ízlésére és igényeire szabja autóját.

A Hilux-kínálat csúcsán álló, extrakabinos és duplakabinos változatban is elérhető 2020-as Invincible azoknak észül, akik a pickupok kényelme és sokoldalú használhatósága mellett kifinomult stílusra és gazdag felszereltségre vágynak. Az Invincible külső megjelenése kemény, erős és igényes, stílusa tényleg azonnal megkülönbözteti a Hilux-család többi tagjától. Az orron a feltűnő, erősen háromdimenziós hatású, trapéz alakú hűtőmaszk hatásosan erősíti a Toyota elnyűhetetlen pickup-vonásait, és mindez olyan prémium elemekkel is kiegészül, mint az integrált motorvédő lemez, amely friss, lendületes és kifinomult megjelenést sugall. Az erős első sarokelemek magukba foglalják a ködfényszórók házait, kihangsúlyozva a Hilux szélességét, míg a magasan húzódó vizuális vízszintes tengely az autó terepképességeit emeli ki. További, csak az Invincible változatra jellemző külső elemek is erősítik a modell kemény és merész kiállását. Ezek közé tartoznak az első-hátsó sárvédő-szélesítések, a külső visszapillantó tükrök, a kilincsek, a csiszolt felületű, fekete könnyűfém keréktárcsák és az egyedi hátfal.

Az Invincible változat utastér-kialakítása a High felszereltségre épül, amit exkluzív műszeregység, illetve fekete metálfényezésű és feketére krómozott betétek egészítenek ki. Duplakabinos kivitelben ‘tiszta kék’ fény világítja meg az első és a hátsó ajtókárpitokat, az üléskárpit kéttónusú perforált bőrből készül, és még az intelligens kulcs kialakítása is egyedi. Elképesztő személyreszabhatóságot tesz lehetővé az a közel 300 kiegészítő és tízféle platófedél, amelyek révén a vásárlók még inkább saját igényeiknek megfelelően alkothatják meg autójukat. A tartozékok sorában megtalálható az első védőlemez, vagy akár a komplett első rács, a küszöbborítások, a sárvédő-szélesítések, a könnyűfém keréktárcsák, a rozsdamentes acélból készült oldalsó fellépők (akár lépcsőkkel), a műanyag oldalkeretek vagy a rozsdamentes acél bukócső is. A plató tartozékai között megtaláljuk a platóbélést, keménytetőt, a motoros mozgatású alumínium takarórolót, a platóhátfal-zárat és a platóra épített 12 voltos elektromos csatlakozót is.

Felső