ÚJ PLUG-IN HYBRID ELEKTROMOS PRIUS

A meglepő Prius Gyönyörű, dinamikus és kiemelkedően hatékony

A Prius mindig is szembeszállt a konvenciókkal, és eltörölte a határokat. A hibrid koncepció kialakításával az új Prius a következő szintre emeli a plug-in hibrid járművek kategóriáját. Az új technológia éllovasa, kettős DNS-e egyesíti a napi rutinhoz kiváló tisztán elektromos hajtást a hatékony hibrid teljesítmény hosszabb távokra biztosított szabadságával. Megérkezett az új Prius: intelligens, bátor, meglepő.

Kompromisszummentes PHEV

Miért kössünk kompromisszumot? Az új, plug-in hibrid Prius mindkét világ legjobbját nyújtja. Válassza az EV üzemmódot, hogy a kifinomult és gyors reagálású elektromos hajtást kihasználhassa. Amikor pedig az akkumulátor lemerül, váltson hatékony hibrid hajtásra. A könnyed teljesítményt alacsony üzemanyag-fogyasztással és széndioxid-kibocsátással ötvözi.

Az új kedvenc helye

Vezetőközpontú utasterével, lebegő műszerfalával és az utasok számára kínált fényűző környezetével a Prius belseje olyan hely, ahol élvezettel tölti az időt. A harmonikus betétek kiemelik a sötét színvilágot. A felhasználóbarát technológia magában foglalja a többfunkciós vezetői kijelzőt, amelynek köszönhetően mindig magabiztosan kézben tarthatja az irányítást, míg az autó fejlett biztonsági rendszerei által is használt, érzékeny műszerfalvilágítás új szintre emeli az éberséget.

Feltűnően áramvonalas

Az új Prius a korábbi generációk egységes ékformáját ötvözi a markáns vonalakkal, hogy új, karcsú és kupészerű sziluettet hozzon létre. Letisztultsága adja meg egyediségét: a felesleges részleteket nélkülöző formatervét a levegő természetes áramlása ihlette. Dinamikus kiállásával és a frontrész kalapácsfej-motívumával az újdonság stílusos megjelenését nem lehet figyelmen kívül hagyni.
Prius Plug-in árlista

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Prius Plug-in katalógus

Vessen egy pillantást a modellcsaládra: melyik Prius Plug-in felel meg Önnek?

Konfigurátor

Alkossa meg az Ön számára tökéletes, személyre szabott Prius Plug-in változatot!

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

Vigyáz Önre

Az új Prius a Toyota T-Mate legújabb verziójával rendelkezik. A vezetési és ütközéselkerülő segédrendszerek arzenáljával rendelkező T-Mate akkora támogatást biztosít napjaink sűrű forgalmában, amelyhez foghatót egyetlen másik autó sem nyújt a kategóriában.

Mindig naprakész

A fedélzeti adatkapcsolaton keresztüli élő, Over-The-Air, azaz vezeték nélküli frissítésekkel a Prius mindig frissül a legújabb multimédiás és biztonsági rendszerekkel, szoftverekkel és funkciókkal.

Használja ki a nap erejét

A Prius annyira korszerű, hogy akár a napfényt is képes elektromos hajtássá alakítani*, akkumulátorát a tetőn elhelyezett napelemekkel töltve naponta több kilométernyi elektromos hatótávolságot képes kinyerni a nap erejéből. A Prius akkor is képes napenergiával tölteni az akkumulátort, ha az autó több napig egyhelyben áll.