PROACE MAX
MUNKÁRA SZÜLETETT

KÉSZEN ÁLL MINDEN FELADATRA

Hatalmas hasznos teherbírásával és többféle konfigurációjával a sokoldalú új Proace Max teszi teljessé a Toyota legmodernebb haszonjármű kínálatát. Háromféle hosszúságban, háromféle magasságban és elektromos vagy dízel meghajtással kapható, így a lehetőségek tárháza szinte végtelen. A könnyedén rakodható Proace Max az Ön új, mindentudó munkatársa.

VÁLASSZA KI, HOGYAN SZERETNE DOLGOZNI

Bármilyenek is legyenek az igényei, a Proace Max rendelkezik a megfelelő hajtáslánccal. Válasszon a manuális vagy automata sebességváltóval felszerelt dízelmotorok vagy az elektromos hajtás közül. A zéró kipufogógáz-kibocsátással rendelkező Proace Max Electric gazdaságos és könnyű vele együtt dolgozni.

AZ ÖN LEHETŐSÉGEI:

MINDEN FELADATHOZ LÉTEZIK EGY PROACE MAX

Háromféle magasságban és háromféle hosszúságban kapható, így kiválaszthatja az Önnek megfelelő méretet. A Panel Van zárt áruszállító, a duplakabinos CrewCab zárt áruszállító és az átalakításra kész alvázas változatok közül választhat, így a Proace Max minden igényt kielégít.

Praktikum és kényelem
MINDIG ÖN MELLETT

A Proace Max egy pihentető mobil irodává változik, amikor csak szüksége van rá. Intelligens belső kialakítással rendelkezik, amely maximalizálja a helyet. Akár úton van, akár a helyszínen intézi az e-maileket, a Proace Max segít gyorsabban és könnyebben elvégezni a feladatot.

MINDENT KÖNNYEDÉN MAGÁVAL VIHET

A 17 m³ rakodótér és a könnyű hozzáférés gyerekjátékká varázsolja a rakodást. Az öt Euro raklap számára kialakított hely, az alacsony küszöb és a 270°-os ajtónyitás révén egyetlen feladat sem lehetetlen. A nagy teljesítményű Proace Max a vontatás terén sem hagyja cserben.

FELHASZNÁLÓBARÁT MUNKATERÜLET

A rugalmas mobil irodai megoldásként a Proace Max tágas belső térrel és számos kényelmi funkcióval rendelkezik, beleértve a vezeték nélküli telefontöltőt is.

TECHNOLÓGIA, HOGY AZ ÖN KEZÉBEN LEGYEN AZ IRÁNYÍTÁS

A Proace Max utasterének kijelzője világos és könnyen leolvasható, míg az érzékeny multimédiás érintőképernyő biztosítja a hozzáférést a telefonhívásokhoz, a navigációhoz és a MyToyota csatlakoztatott szolgáltatások nyújtotta kényelméhez.

PRAKTIKUS TÁROLÓK

Sosem lehet elég hely. A Proace Max biztonságos és védett ülés alatti tárolórekeszei tökéletesek a mindennapi tárgyak számára.

PROACE MAX árlista

Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Tájékoztatást kérek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg még többet!

MINDENRE ELEGENDŐ HATÓTÁV

Az akár 420 km* elektromos hatótávolsággal a Proace Max Electric képességei magabiztosságot adnak Önnek, hogy bárhová is tart.

TISZTÁBB MEGHAJTÁS

A Proace Max Electric szinte hangtalan, tisztán elektromos hajtáslánca a város szabadságát és sok helyen ingyenes vagy kedvezményes parkolási lehetőséget biztosít.

ALACSONY ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK

Az üzemanyag-, adó- és karbantartási költségek nagyvonalú megtakarításával a Proace Max Electric folyamatosan pénzt takarít meg vállalkozásának.

KÖNNYŰ TÖLTÉS

A Proace Electric felvillanyozza Önt, akár kényelmesen tölti otthonában, akár útközben a nyilvános gyorstöltéssel.