Különleges, egyedi kivitelű Toyota Hiluxot lelpeztek le

Különleges, egyedi kivitelű Toyota Hiluxot lelpeztek le

A Toyota a piacon egyedülálló módon a márkakereskedésünkben megrendelhető professzionális offroad átalakító csomagokat kínál a Toyota Hiluxoz, a 2022/2023-as ’Év Pickupja’ díjas modellt így tulajdonosaik még inkább saját igényeikre szabhatják. A napokban mutatták be a vadonatúj, Toyota Hilux Invincible alapjaira épülő Toyota Hilux Modvix Adventure kivitelt. A Toyota Hiluxhoz gyárilag elérhető Vízkék metálfényezést kapott autó ezzel harmonizáló színvilágú alumínium keréktárcsákat, terepabroncsokat és számos az offroad felhasználók kényelmét szolgáló egyéb kiegészítőt/átalakítást kapott.

A Toyota Hilux idén 55 éve jelent egyet a legendás terepképességekkel, és számít az elnyűhetetlenség és megbízhatóság szimbólumának, nem véletlen, hogy az ikonikus pickup nem csupán egyike a világ 10 legnépszerűbb autójának, de a világszintű és hazai pikcup értékesítéseket is dominálja: idehaza az év első hét hónapjában, megdöbbentő, 47%-os részesedéssel dominálta szegmense értékesítéseit.

Magyarország kedvence pickupja, a Toyota Hilux vásárlóinak köre rendkívüli változatosságot mutat, a professzionális, munkacélú felhasználástól az életmód felhasználókig. Éppen ezért ezzel a legendás Toyota pickuppal szemben már nem csupán az az elvárás, hogy kompromisszummentesen ötvözze a kiváló terepképességeket, vontató és rakodó kapacitást és a megbízhatóságot a személyautós belső térrel és országúti vezetési élménnyel, hanem az is, hogy minél inkább személyre szabható legyen a végső felhasználás céljának megfelelően. Ezt a sokszínű felhasználási célok miatt a gyári tartozékok és opciók csak részben tudják teljesíteni, éppen ezért hozhat még a korábbiaknál is nagyobb népszerűséget a Hilux számára a Toyota a piacon egyedülálló ajánlata, amelynek eredményeképp olyan egyedi kiegészítőket és csomagokat kínál a szabadidős autózás, a terepjáró túrák, a vadászat, a horgászat, a mezőgazdasági munkálatok, az erdészeti munkák, stb., felhasználási területei számára, amelyek a márkakereskedésekben beépítve és ezáltal a gyári garanciát megőrizve nyújtanak még önfeledtebb kikapcsolódást vagy épp segítik ezen területek munkafolyamatait. Azok, a Toyota által kínált egyedi átalakításokat választják, vadonatúj autójukat már az általuk választott átalakítással, érvényes műszaki vizsgával vehetik át a márkakereskedésben, a gyári garanciát is megőrizve (és az egyedi kiegészítőkre is 3 éves jótállást kínálva). A kiegészítőkre vonatkozó jótállás feltétele a csörlő (a vadfelhúzót is beleértve), a LED lámpák és munkalámpák esetében az évi egyszeri karbantartás. Bizonyos gyári felszereltségek esetében egyes tartozékok az alapfelszereltség részét képezik (pl. sárvédő szélesítés, hátsó platóajtó teleszkóp), ezekben az esetekben ezek ára levonásra kerül a csomag árából.

A Toyota Hilux Modvix Adventure Edition

Az offroad autózás vagy épp a vadászati célú felhasználás szempontjait figyelembe vevő homologizált, garanciális átalakításokat akár csomagban, akár egyes elemeiben bárki megrendelheti meglévő vagy új autójához márkakereskedésünkben. A Toyota Hilux Invincible alapjaira épülő, gyári Vízkék fényezéű Toyota Hilux Modvix Adventure Edition az alábbi átalakításokat kapta meg:

  • Pedders futómű emelés
  • offroad kerék szett (terepabroncsokkal és egyedi dizájn aluuminium keréktárcsákkal, a karosszériával harmonizáló kék szíben)
  • 6 milliméteres Modvix aluminium haspáncél
  • Modvix önmentő rejtett csörlő
  • Modvix LED munkalámpák (elöl, hátul)
  • Modvix platóroló
  • Modvix borulásvédő
  • Modvix műanyagalapú festékkel felületkezet plató
  • Modvix díszlécek

A fenti kiegészítők forgalmiba bejegyezhető, TÜV által hitelesített átalakításnak minősülnek.

Felső