Cégünkről

Társaságunk, a Linartech Autó Kft. a Kecskeméten 2000 óta jelen lévő (100 %-ban magyar magántulajdonban lévő)  Formont – Linartech gépjármű márkaképviseleti csoport tagjaként végzi tevékenységét.

Büszkék vagyunk arra, hogy cégtársaink mind minőségben, mind értékesítési volumenben jelentős, olykor meghatározó szereplői az adott márka piacának.

A világ legzöldebbnek és leginnovatívabbnak tartott gyártójának, a Toyotának 2016 óta vagyunk a kecskeméti márkakereskedése.

 

2016 nyarán még a Malom Center egyik üzlethelyiségében kezdtük el a tevékenységünket, majd az év őszétől megkezdtük a vevőszolgálati tevékenységet is, amit egyre növekvő ügyfélkörünk kiszolgálásával látunk el.

Célunk, hogy Tisztelt Ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki, ezért az éveken át tartó építkezésünket nemsokára befejezve várhatóan még ebben az évben új szalonunkba költözünk.

A Toyota a világ legnagyobb gyártóinak egyikeként (egy márkát tekintve pedig a Toyota a legnagyobb) kiváló minőségű és rendkívüli értékállóságú gépjárműveit mindig az igényeknek megfelelően tervezte.

A tehergépjárművek terén, annak műszaki sajátosságai miatt még dízel járműveket forgalmazunk, azonban a személygépjárművek terén ezek részesedése minimális (bár adott célcsoportok számára még mindig racionális döntés lehet) és a hangsúly egyre inkább a full hybrid gépjárművek fel tolódik el.

A Toyota (Lexus) immár több, mint két évtizede gyárt hybrid gépjárműveket, mely garantálja, hogy a folyamatos fejlesztések és gyártási tapasztalatok által mind megbízhatóbb és környezetbarátabb járműveket állítson elő.

Új és használt jármű értékesítésünk a Tisztelt Ügyfeleink igényeinek mind magasabb szintű kielégítésére törekszik, különböző innovatív megoldásokkal, ideértve a saját, cégcsoportos társaságunk általi tartós bérbeadást is.

Szerviz csapatunk egy rutinos, összetartó társaság. Sokak már több mint 15 éve tartják karban márkakereskedésben a Toyota járműveket. Rendszeres gyári képzésen vesznek részt bővítve tudásukat és felkészülnek az új technológiákhoz szükséges ismeretekkel.

Az anyavállalat prémium márkája, a Lexus sem okoz gondot számunkra, ezen gépjárműveket is rendszeresen karbantartjuk, szervizeljük.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat

TUDJA, MI MINDENT TEHET A TOYOTA ÖNÉRT ÉS AUTÓJÁÉRT? ISMERJE MEG A TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK ÉS INFORMÁCIÓK VILÁGÁT, MELYEKET AKKOR IS KÜLÖNÖSEN HASZNOSNAK TALÁL MAJD, HA ÉPPEN NEM VEZETI AUTÓJÁT.

Árajánlat kérés új autóra

Adja meg a keresett autó paramétereit, hogy értékesítő munkatársunk a legjobb ajánlatot tudja adni önnek!

Tesztvezetésre jelentkezés

Válassza ki, hogy melyik típust és mikor szeretné vezetni és munkatársunk hamarosan megkeresi önt!

Szerviz bejelentkezés

Adja meg, hogy milyen szerviz esedékes, hogy munkafelvevő munkatársunk a legjobb válasszal kereshesse meg önt!

Alkatrész rendelés

Adja meg, hogy milyen alkatrészre van szüksége és rövid határidővel beszerezzük önnek!