NYÍLT NAPOK

ÚJRANYITÁS HETE A TOYOTÁNÁL JÚNIUS 14‑19.

BEST BUY AJÁNLATOK
KIEMELKEDŐ KEDVEZMÉNYEK · 2,9 % THM · 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 

Tudta, hogy a magyar vásárlók véleménye alapján ismét a Toyota érdemelte ki a legjobb ár-érték arányú autómodelleknek járó Best Buy elismerést?

Ünnepeljen velünk és keresse a legjobb vételeket a Linartech Autó Kft-nél!

Tesztelje a vadonatúj hibrid modelleket és használja ki a kedvezményeket most akár támogatott Értékőr finanszírozással és 5 év kiterjesztett garanciával. THM 2,9%-tól! 

ÚJRANYITÁSI BEST BUY AJÁNLATOK

TOYOTA YARIS CROSS ROADSHOW

Ismerje meg a vadonatúj, stílusos Toyota Yaris Cross-t!  Látogasson el márkakereskedésünkbe június 21-22-én és tekintse meg az új Yaris Cross-t! Az autó teljes körű megnézése mellett az eseményen a virtuális valóság technológia és az erre a célra kifejlesztett konfigurátor segítségével nemcsak megtekintheti, de személyre is szabhatja az új modellt. Várjuk szeretettel!

RENDELJE MEG A TOYOTA HILUXOT IDEI ÁTADÁSSAL

Figyelem! A Toyota Hilux határozott formái erőt sugallnak. Használja ki ezt a remek lehetőséget! Rendelje meg MOST Toyota Hilux modellünket, használja ki még IDÉN a vele járó összes előnyt! Tekintse meg személyesen NYÍLT HETÜNKÖN, jelentkezzen tesztvezetésre!

BEST BUY AJÁNLATOK

BEST BUY AJÁNLATOKKIEMELKEDŐ KEDVEZMÉNYEK · 2,9 % THM · 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIATudta, hogy a magyar vásárlók véleménye alapján ismét a Toyota érdemelte ki a legjobb ár-érték arányú autómodelleknek járó Best Buy elismerést? Ünnepeljen velünk és keresse a legjobb vételeket a márkakereskedésekben! Tesztelje a vadonatúj hibrid modelleket és használja ki a kedvezményeket most akár támogatott [...]