Toyota Yaris GRMN

A Toyota a Rally Világbajnokságon szerzett tapasztalatai alapján építette meg lenyűgöző izomautóját. Versenygépünk utcai változata nemcsak magával ragadó teljesítménye, hanem erőt sugalló dizájnja miatt is egyedülálló. Aki szereti, ha a gázfröccsöt adrenalinfröccs követi, az ne hagyja ki a Toyota YARIS GRMN bemutatóját!

212 LÓERŐ
GYORSULÁS 6,5 s 100 KM/ÓRÁIG
VÉGSEBESSÉG 230 KM/ÓRA
MOTOR 1,8 L KOMPRESSZOROS FELTÖLTÉSŰ

Erő. Teljesítmény. Precizitás.
Erős, 1,8 literes, kompresszoros feltöltésű motorjával a Toyota Yaris GRMN izgalmasan újszerű szereplő az izomautók mezőnyében. A 212 lóerőnyi teljesítményt egy hatfokozatú manuális sebességváltó továbbítja az első kerekekhez, és az új modell alaposan kitesz magáért: a gyorsulás 0-100 km/órára a kategória legjobb értéke, és a negyedik fokozatban mért gyorsulás (80-120 km/órára) is lenyűgöző. A hajtáslánc fontos része a részlegesen önzáró Torsen differenciálmű, a precíz futóműben pedig Sachs lengéscsillapítók zabolázzák meg a 17 colos BBS kerekek mozgását – és akkor még nem esett szó a négydugattyús féknyergekről, amelyeknek köszönhetően magabiztosan aknázhatja ki az autó kiváló képességeit

A Yaris GRMN ugyanolyan jól megy, mint ahogy kinéz. Rengeteg tesztet végeztünk vele a Nürburgring versenypálya Nordschleife szakaszán, sőt a GAZOO RACING versenycsapat tapasztalatát is igénybe vettük, hogy olyan autót alkothassunk, ami egészen egyedülálló élvezetet nyújt vezetőjének.

Ízelítő a felszereltségből:
- Fehér karosszéria, fekete tetővel
- GRMN tetőspoiler
- Alcantara ülésborítás
- Toyota Touch2 Go navigációval
- 1,8 literes kompresszoros töltésű benzinmotor
- Teljesítmény: 212 LE
- Hatfokozatú manuális sebességváltó
- Torsen önzáró differenciálmű elöl
- CO2 emisszió 170 g/km
- Sport futómű Sachs lengéscsillapítókkal
- Sport fékek elöl és hátul
- Kovácsolt könnyűfém felni
- Fehér karosszéria, fekete tetővel
- GRMN tetőspoiler
- Alcantara ülésborítás elöl
- Sport ülések elöl
- Toyota Touch2 Go navigációval

Toyota Yaris GRMN
Toyota Yaris GRMN
Toyota Yaris GRMN