Toyota Prius+ Hybrid

Toyota Prius+ Hybrid

Intelligens evolúció

Prius+.Tér, menetdinamika és formaterv
A Prius+ fejlesztői arra törekedtek, hogy megalkossák az aerodinamika, a tágas belső tér és a mutatós karosszéria harmonikus kombinációját. Ehhez már csak hozzá kellett adniuk a forradalmi hibrid hajtást, a tartozékok gazdag kínálatát és a 7, minden irányban állítható ülést, hogy megszülessen a Prius+, ami mindenkit lenyűgöz sokoldalúságával és takarékosságával.

Hibrid hajtás
A páratlanul alacsony üzemanyag-fogyasztást és remek menetdinamikát kínáló, továbbfejlesztett hibrid hajtás bevezetésével a 4. generációs Prius 2016-ban újra átírta az autóépítés eddig ismert szabályait.

Innovációk
A Toyota már sok éve híres innovatív technológiáiról – és ez a Prius esetében sincs másképp. Fejlett biztonsági rendszerek, vezeték nélküli töltő, head-up display (HUD)… csupa olyan megoldás, amelyek célja, hogy kellemesebbé varázsolják az Ön utazását.

Formaterv
A Prius újszerű dizájnja megjelenése mindenütt mágnesként vonzza a tekinteteket. Az alapfelszereltségként kínált, különleges LED fényszórók érzékletesen hangsúlyozzák ki az autó futurisztikus formavilágát – amely egyben rendkívül áramvonalas is, hiszen a karosszéria légellenállási együtthatója (Cw) mindössze 0,24.

Kényelem
Egy hibrid használata rendkívül kényelmes a mindennapi közlekedés során. Az elektromotor csendesen hajtja az autót (még nagy sebességnél is), a kabin pedig kiválóan hangszigetelt, így aztán garantált a nyugalmas autózás.

Árlista letöltése

Toyota Prius+ Hybrid
Toyota Prius+ Hybrid
Toyota Prius+ Hybrid
Toyota Prius+ Hybrid