Toyota Prius Hybrid

Toyota Prius Hybrid

Egy új hibrid-legenda.

Prius. Mindig a többiek előtt.
A világ első nagy sorozatban gyártott hibridje, a Toyota Prius alaposan átformálta az autóipart azzal, hogy népszerűvé tette a hibrid hajtást, ami azóta fontos tényezővé vált az autópiacon. Az új, továbbfejlesztett hibrid rendszerrel hajtott, negyedik generációs Prius most még több előnyt kínál, mint elődei. Kimagasló vezetési élmény, páratlanul takarékos működés, merész formavilágú utastér és karosszéria… az új Toyota Prius a technológia megtestesült diadala, és a legendás hibrid autó legújabb reinkarnációja.

Formaterv
A Prius újszerű megjelenése mindenütt mágnesként vonzza a tekinteteket. Az alapfelszereltségként kínált, különleges LED fényszórók érzékletesen hangsúlyozzák ki az autó futurisztikus formavilágát – amely egyben rendkívül áramvonalas is, hiszen a karosszéria légellenállási együtthatója (Cw) mindössze 0,24.

Kényelem
Egy hibrid használata rendkívül kényelmes a mindennapi közlekedés során. Az elektromotor csendesen hajtja az autót (még nagy sebességnél is), a kabin pedig kiválóan hangszigetelt, így aztán garantált a nyugalmas autózás.

Innovációk
A Toyota már sok éve híres innovatív technológiáiról – és ez a Prius esetében sincs másképp. Fejlett biztonsági rendszerek, vezeték nélküli töltő, head-up display (HUD)… csupa olyan megoldás, amelyek célja, hogy kellemesebbé varázsolják az Ön utazását.

Hibrid hajtás
A páratlanul alacsony üzemanyag-fogyasztást és remek menetdinamikát kínáló, továbbfejlesztett hibrid hajtás bevezetésével a 4. generációs Prius 2016-ban újra átírta az autóépítés eddig ismert szabályait.

Toyota Prius Hybrid