Toyota Corolla Classic

Toyota Corolla Classic

A világelső

A Toyota Corolla vonzóbb és elegánsabb, mint valaha. Az autó modern, új formaterve minden környezetben remekül mutat. Az utastérben az intelligens tervezés kivételes kényelemmel és a kategória élvonalába tartozó lábtérrel párosul.

Minden részletében inspiráló
A Corolla modern dizájnja szinte észrevétlenül teremt harmóniát a krómozott hűtőrács és a látványos LED fényszórók formái között, az utastér intelligens tervezése pedig kivételes kényelmet biztosít, ami mind a vezető, mind az utasok számára kellemes élménnyé varázsolja az utazást.

Izgalmassá formáltuk
Üljön be a Corollába, és fedezze fel a könnyen használható kezelőfelületet, a valós idejű kapcsolódó szolgáltatásokat és az új, 7 colos Toyota Touch 2 with Go multimédia rendszert! A Toyota Safety Sense biztonsági rendszerei felülmúlhatatlanok, így mindig nyugodtan autózhat.

Gyönyörű utastér
Dőljön hátra kényelmesen, és adja át magát a vezetés örömének! Az utastérben mindenütt a legkiválóbb minőségű anyagokat találja. A Corolla ergonomikus ülései és átgondoltan kialakított belső tere láttán azt kívánja majd, bárcsak kicsit tovább tartana az utazás!

Különleges formaterv
Bárhonnan pillant is rá, a Corolla mindig remekül néz ki. A karosszéria merész vonalai hatásosan hangsúlyozzák ki az autó dinamikus kiállását és a széles hűtőrácsot, amit ragyogó LED fényszórók kereteznek. Még a legapróbb részlet is a Corolla lenyűgöző összhatását szolgálja.

Árlista letöltése

Toyota Corolla Classic
Toyota Corolla Classic
Toyota Corolla Classic
Toyota Corolla Classic
Toyota Corolla Classic