Toyota C-HR

Toyota C-HR

Új Toyota C-HR

Egy kupé, ami újraírja a városi terepjáró fogalmát

Egy autó, többféle hajtás, számtalan innovatív megoldás
A Toyota C-HR kínálatában az új Priusból ismert negyedik generációs hibrid hajtás is szerepel, amely csendesen és takarékosan működik, mégis élvezetes teljesítménnyel mozgatja az autót.  Az új 1.2 T motor valóságos remekmű, amely mindenkit lenyűgöz teljesítményével és csekély üzemanyag-fogyasztásával.

Luxus, ami jár Önnek
A Toyota C-HR volánja mögött még a leghosszabb utakon is garantált a nyugalom, a mindennapos használatot pedig olyan opciók teszik kellemessé, mint a kétzónás klíma, a fűthető sportülések vagy az intelligens nyitási és indítási rendszer. A LED fényszórók, a fejlett Toyota Touch with Go navigáció és a csúcskategóriás JBL audiorendszer még a legmagasabb igényeket is kielégítik.

A vezetés öröme
Az új TNGA padlólemez alacsonyabb tömegközéppontjának köszönhetően a kanyarokban precízen kiszámítható az autó mozgása, az éles fordulókban pedig kevésbé billen meg a karosszéria. A japán autóversenyző, Hirojuki Koba a Nürburgring pályán tette próbára az autó képességeit, és a mérnökök az ő tanácsai alapján tökéletesítették a C-HR-t.

Praktikusan tökéletes
A Toyota C-HR egyedi formavilágú karosszériája az egyik legnagyobb a crossoverek mezőnyében. A 2.640 mm-es tengelytávolság még a SUV-szegmens modelljeinél is csak 2 cm-rel rövidebb, így az autó utastere kifejezetten tágas. A 377 literes csomagtérben minden elfér, amire a mindennapos városi közlekedés során szüksége lehet.

Árlista letöltése

Toyota C-HR
Toyota C-HR
Toyota C-HR
Toyota C-HR
Toyota C-HR
Toyota C-HR
Toyota C-HR
Toyota C-HR
Toyota C-HR
Toyota C-HR