Toyota Aygo

Toyota Aygo

Ideje játszani egy kicsit!

Fedezzen fel egy igazán izgalmas városi kisautót, amely meghaladja az elvárásokat, még több kényelmet, biztonságot, karosszériaszínt és vezetési élményt kínál.

Az AYGO friss, merész dizájnja kitűnik a tömegből. Ráadásul az AYGO x-play személyre szabási lehetőségeinek bőséges választékával Ön teljesen saját képére formálhatja autóját. Négyszemélyes kabinjával, kompakt karosszériájával és agilis egyéniségével az AYGO ideális társ a város felfedezésére.

Egyedi megjelenés
Végre elfelejthetjük az apró és unalmas városi kisautókat! Az új AYGO egyik ékessége az előző modellgenerációtól örökölt x-alakú hűtőrács, ami nemcsak karakteres, hanem immár izgalmasan háromdimenziós hatású is. A minden modellváltozathoz megrendelhető nappali menetfények és a LED hátsó lámpák hatásosan hangsúlyozzák ki a karosszéria dinamikus formáját, igazi nagyvárosi látványossággá avatva az új AYGO-t.

Elenyésznek a város zajai
Az utastérben minden a nyugodtabb vezetést szolgálja: a kényelmi rendszerek, a modern, háromdimenziós hatású műszerfal, sőt a műszerek új árnyalatú háttérvilágítása is. A modern anyagok használatával jelentősen csökkentettük a zajt és a rezgéseket, hogy az új AYGO utasterét még kellemesebb hellyé varázsoljuk.

Maradjon kapcsolatban!
Az Apple CarPlay vagy az Android Auto alkalmazásokkal intelligensé formálhatja AYGO-ját. Az új Multimédia rendszer segítségével könnyen és biztonságosan indíthat hívásokat, diktálhat vagy hallgathat meg szöveges üzeneteket, térképeket böngészhet, sőt zenét vagy más multimédia-tartalmakat is steamelhet okostelefonjával. Használja készülékét szabadon és élvezze a kapcsolatra épülő világ összes előnyét!

Újult erővel
A továbbfejlesztett 1.0 VVT-i motor kettős üzemanyag-befecskendezést, magasabb sűrítési arányt, nagyobb teljesítményt (immár 72 lóerőt) és szerényebb, mindössze 3,9 l/100 km-es üzemanyag-fogyasztást kínál. A megújult erőforrás már alacsony fordulatról is jobban gyorsul, hogy a városi autózás még élvezetesebb legyen.

Árlista letöltése

Toyota Aygo
Toyota Aygo
Toyota Aygo
Toyota Aygo
Toyota Aygo
Toyota Aygo