Toyota Auris Hybrid Touring Sports

Toyota Auris Hybrid Touring Sports

Stílusos, sokoldaló és tágas - kompromisszumok nélkül

Auris Touring Sports. Stílusos, sokoldalú és tágas - kompromisszumok nélkül
Az új Auris Touring Sports egy olyan kombi, amit mindig örömmel vezet az ember. Merész, dinamikus stílusa rabul ejti a tekintetet, karosszériája pedig nemcsak kiváló minőségű, gyönyörű utaskabint rejt, hanem tágas és jól használható csomagteret is. És akkor még nem beszéltünk az erőteljes hybrid hajtásról vagy a modern benzin- és dízelmotorokról, amelyek igazán élvezetes vezetési élményt kínálnak.

Minden részletében vonzó
Az új Auris Touring Sports legapróbb részleteit is tökéletesen kidolgoztuk, legyen szó akár a stílusos LED fényszórókról, akár a könnyűfém keréktárcsákról. Ez a kombi ugyanolyan mutatós, mint amilyen praktikus.

Korszerű biztonság
A forradalmian új biztonsági rendszernek köszönhetően a Toyota Auris az egyik legbiztonságosabb autó a kategóriájában. A Toyota Safety Sense figyelmeztet a vészhelyzetekre, segít elkerülni illetve minimalizálni az esetleges balesetek kockázatát.

Könnyedén irányítható, sokoldalúan használható
Az utastérben mindenütt gyönyörű formákat és kiváló minőségű anyagokat talál. Az új Toyota Touch® 2 rendszer és az új, színes TFT kijelző révén ösztönösen, magabiztosan kezelheti az autó rendszereit, az 1.658 literesre bővíthető csomagtér sokoldalúságát pedig tovább fokozza a két állásban rögzíthető kalaptartó és a rakteret felosztó háló.

Hybrid mítoszok
Egy Hybriddel autózni igazán élvezetes dolog: ez a video tisztáz néhány félreértést a hibrid hajtással kapcsolatban.

Árlista letöltése

Freestyle árlista letöltése

Toyota Auris Hybrid Touring Sports
Toyota Auris Hybrid Touring Sports