Híreink

 • A VADONATÚJ TOYOTA RAV4 A KATEGÓRIA LEGINTELLIGENSEBB SUV-JA LESZ

  Egyelőre még csupán az amerikai specifikáció elérhető, ám nagy különbségek nem várhatóak, ami pedig eddig tudható, már önmagában meggyőző.

 • TOKIÓBAN DEBÜTÁL A TOYOTA GR SUPRA SUPER GT

  A világ leginnovatívabb autógyártójának tartott Toyota ez évben gyakorlatilag mindent vivő, a Rally Világbajnokságot és a Le Mans-i 24 órás versenyt is megnyerő versenyistállója, a TOYOTA GAZOO Racing is megjelenik kiállítóként a 2019-es Tokiói Autószalonon. Ennek apropója, hogy a 2019. január 11-13. között megrendezett eseményen lesz először látható a Toyota GR Supra Super GT tanulmányautó.

 • AZ ÚJRAFOGALMAZÓDÓ AUTÓ-AUTÓS KAPCSOLATRA KÉSZÜL A TOYOTA

  Az összekapcsoltság, az automatizálás, az autómegosztás és a villamosítás területein megjelenő technológiai innováció nagyban megváltoztatta az autók koncepcióját. Új versenytársak lépnek színre és a verseny szabályai is változóban vannak.

Személyautó kínálatunk

 • Toyota Aygo

  AYGO. Ideje játszani egy kicsit!

  Az AYGO friss, merész dizájnja kitűnik a tömegből. Ráadásul az AYGO x-play személyre szabási lehetőségeinek bőséges választékával Ön teljesen saját képére formálhatja autóját. Négyszemélyes kabinjával, kompakt karosszériájával és agilis egyéniségével az AYGO ideális társ a város felfedezésére.

 • Toyota Yaris

  Yaris
  Hangolódjon rá az igazi vezetési élményre!

  Dinamikus formavilág és széles modellválaszték - íme a Yaris, ami tökéletesen illik az Ön egyéniségéhez! Ennek a fürge és kezes autónak a volánja mögött már az első pillanattól kezdve magabiztosan és otthonosan mozoghat a városi forgalomban. 

 • Toyota Auris

  Auris
  A külseje magával ragad. A mérete meglep.

  Az új Auris olyan autó, amit mindig örömmel vezet az ember. Merész, dinamikus stílusa rabul ejti a tekintetet, karosszériája pedig tágas, kiváló minőségű, gyönyörű utaskabint rejt.

 • Toyota Auris Touring Sports

  Auris Touring Sports.
  Stílusos, sokoldalú és tágas - kompromisszumok nélkül.

  Az új Auris Touring Sports egy olyan kombi, amit mindig örömmel vezet az ember. Merész, dinamikus stílusa rabul ejti a tekintetet, karosszériája pedig nemcsak kiváló minőségű, gyönyörű utaskabint rejt, hanem tágas és jól használható csomagteret is.

 • Toyota Corolla

  Új Corolla.
  A világelső.

  Az új Toyota Corolla vonzóbb és elegánsabb, mint valaha. Az autó modern, új formaterve minden környezetben remekül mutat. Az utastérben az intelligens tervezés kivételes kényelemmel és a kategória élvonalába tartozó lábtérrel párosul.

 • Toyota Verso

  Verso.
  Kifejezetten a családok számára.

  A Verso az a családi autó, ahol a praktikum és a rugalmasan alakítható belső tér mellé a stílus és a vezetés öröme is társul. A gyönyörű, áramvonalas karosszéria a Toyota zseniális Easy Flat ülésrendszerét rejti.

 • Toyota Avensis

  Új Avensis.
  Számíthat a megérzéseire.

  Az egyedülálló Toyota Safety Sense™ rendszerrel az Avensis tudja, mi vár önre az úton. A világ legértékesebb autómárkájának* választott Toyota legújabb modellje.

 • Toyota GT86

  GT86.
  Az autózás öröme.

  A GT86 lényege a vezetés vegytiszta öröme. Alacsony tömegközéppont, optimális súlyelosztás és élénk, 2,0 literes motor – pontosan ez az, ami az élvezetes autózáshoz kell!

 • Toyota Prius

  Új Prius.
  Egy új hibrid-legenda.

  1997-ben a világ első, nagy sorozatban gyártott hibridjeként a Toyota Prius új korszakot nyitott az autózásban, és a modell azóta is újra meg újra képes a megújulásra.

 • Toyota Prius+

  Új Toyota Prius+
  Az intelligens fejlődés.

  Képzelje el, hogyan indulhat a napja a Prius+ modellel! Elég egy pillantást vetnie a karosszéria háromszög alakú körvonalára, hogy jókedvre derüljön, mert ez az autó tényleg különleges és modern.

 • Toyota RAV4

  ÚJ RAV4. HÓDÍTSA MEG A VÁROST!
  Stílus. Tér. Minőség.

  Az új első- és összkerék-meghajtású RAV4 az autó jól ismert tulajdonságainak és a Toyota hibrid technológiájának egyesítésével átformálja a szabadidő-autóról alkotott elképzeléseket.

 • Toyota Land Criuser

  Land Cruiser.
  Nincs akadály. Nincs kompromisszum. Nincs határ.

  A 60 évnyi tervezés és fejlesztőmunka legújabb eredményeként megszületett Land Cruiser 150 volánja mögött stílusosan és komfortosan utazhat – a belvárosból akár egyenesen a vadon mélyére.

 • Toyota C-HR

  Új Toyota CH-R
  Verziók és felszereltség.

  Ismerkedjen meg ezzel a rendkívüli autóval, amely messze túllép a megszokott dolgokon. A Toyota C-HR merész stílusjegyekkel felruházott karosszériájának karakteres vonalvezetését a gyémánt formája ihlette, a dinamizmus és az elegancia jegyében. Szakadjon el a mindennapoktól ezzel az egyedi stílussal!

 • Toyota Proace Verso

  Proace Verso.
  Kellemes utazás - praktikus megoldásokkal.

  Tágas utasterével és az aktív életstílust szolgáló praktikus megoldásaival az új PROACE Verso a Toyota sokoldalú utasszállítóinak legújabb modellje. Átgondolt kialakítás, modern dízelmotorok és innovatív technológia - ebben az autóban minden együtt van ahhoz, hogy Ön még kellemesebben, még biztonságosabban és még nyugodtabban utazhasson.

Szalonautó kínálatunk

Használt és Teszt autó kínálatunk

Vegye igénybe szolgáltatásainkat

Tudja, mi mindent tehet a Toyota Önért és autójáért? Ismerje meg a termékek, szolgáltatások és információk világát, melyeket akkor is különösen hasznosnak talál majd, ha éppen nem vezeti autóját.

Kapcsolat

H-6000, Kecskemét, Mindszenti körút 43.
Tel.: 76/956-494, Szerviz: 76/956-493
Központi Információ : info@linartechauto.hu
Szerviz : szerviz@linartechauto.hu

Nyitva tartás : H-P 8-18 , Szerviz 17-ig,
Szombat 9-12 Szerviz Zárva,
Vasárnap Minden zárva