Toyota RAV4 Hybrid

Toyota RAV4 Hybrid

SUV újraértelmezve.

RAV4. Új perspektívát nyit. Újraértelmezi az innováció fogalmát
A RAV4 a forradalmian új technológiák széles skáláját kínálja: az új hybrid rendszer remek menetdinamikáját, a Toyota Safety Sense megnyugtató biztonságát és a panoráma kamerarendszer praktikumát. Az új RAV4 kalandra csábít.

Még több ok, hogy élvezze a vezetést 
A RAV4 integrált dinamikus hajtási rendszere (IDDS) még tökéletesebb lett: az összkerékhajtású modell fürgébbé, fordulékonyabbá vált, és élvezetesen stabil a kanyarban - így Ön bármilyen helyzetben magabiztosan uralhatja az autót.

Modern stílus
A RAV4 ívelt vonalvezetése és erőteljes karosszériája tökéletes összhangot alkot, és olyan egyéniséget sugall, amire mindenki felfigyel. A formaterv egyik hangsúlyos eleme a Bi-LED fényszóró, valamint a LED hátsó világítás, ami hatásosan emeli ki a kocsitest dinamikus vonalait. A Toyota RAV4 merész és modern megjelenését a könnyűfém keréktárcsák varázsolják még hatásosabbá.

Látni a láthatatlant. Megtenni a lehetetlent. 
A RAV4 az első Toyota, amelyben megjelenik a panoráma kamerarendszer, és négy kamera segítségével 360 fokos, háromdimenziós képet alkot az autó környezetéről.

Arra született, hogy felfigyeljenek rá 
A kompakt SUV kategóriát megteremtő RAV4 immár 20 éve testesíti meg a mobilitás határtalan szabadságát. Vonzó vonalvezetésével és erőteljes kiállásával a RAV4 most még merészebb kalandokra csábítja Önt - akár nagyvárosi forgalomban, akár városon kívül autózik.

Toyota Safety Sense: az Ön hatodik érzéke
Számunkra az Ön biztonsága a legfontosabb. Ezért szereltük fel az új RAV4-est a Toyota Safety Sense rendszerrel, azaz hat proaktív biztonsági technológiával és holttérfigyelő rendszerrel. Autózzon bármilyen forgalomban, bármilyen utakon - ránk mindig számíthat.

Ütközés-előtti biztonsági rendszer (PSC – Pre-Collision Safety System)
A Toyota Safety Sense csomag Ütközés Előtti Biztonsági Rendszere lézer és kamera segítségével deríti fel az autó előtti útszakaszon közlekedő járműveket. Ha a rendszer ütközésveszélyt észlel, hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. Ha az autós nem fékez időben, a berendezés a fékek automatikus működtetésével megelőzi az ütközést, vagy mérsékli annak súlyosságát.

Adaptív tempomat (ACC)
Az Adaptív Sebességtartó Automatika tartja az előre beállított követési távolságot. Ha a távolság csökken, a rendszer mérsékli a jármű sebességét, s ha ehhez fékeznie kell, akkor a féklámpákat is felvillantja. Ha a távolság újra nő, a rendszer fokozatosan felgyorsítja az autót az Ön által beállított sebességre.

Útjelzőtábla-felismerés (RSA)
A Toyota Safety Sense csomag Útjelzőtábla-felismerés rendszere többek közt a sebességkorlátozások és az előzési tilalmak jelzéseit is felismeri, és megjeleníti ezeket az új, színes TFT kijelzőn. A rendszer hang- és fényjelzéssel figyelmezteti Önt, ha nem veszi figyelembe ezeket a korlátozásokat.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDA + SC)
Egy kamera közreműködésével a Toyota Safety Sense sávelhagyásra fi gyelmeztető rendszere figyeli a forgalmi sávokat elválasztó vonalakat, és audiovizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, ha azt észleli, hogy a jármű az irányjelző működtetése nélkül készül elhagyni a sávot.

Automatikus Távfény (AHB)
A Toyota Safety Sense csomag Automatikus Távfény rendszere éjszaka a forgalom minden résztvevője számára optimális fényviszonyokat teremt. A szembejövő és a távolodó járművek lámpáit, valamint a közvilágítás erősségét egy kamera érzékeli. A biztonságos közlekedés érdekében a rendszer automatikusan vált a távolsági és a tompított fény között.

Holttér figyelő rendszer (BSM)
A BSM segítségével a vezető jóvalbiztonságosabban képes sávváltásra. Ha a hátsó radar szenzorai járművet észlelnek az oldalsó vagy a hátsó holttérben, a megfelelő oldali tükörben figyelmeztető jelzés jelenik meg. Ha irányjelzést ad, és a holttérben az érzékelők járművet észlelnek, a jel villogva figyelmezteti Önt arra, hogy nem szabad sávot váltania.

Integrált dinamikus hajtási rendszer (IDDS)
Az új Toyota RAV4 integrált dinamikus hajtási rendszerét is módosítottuk. Az összkerékhajtású modellek hihetetlenül dinamikusak a kanyarokban, és precízen irányíthatók, így Ön szinte profi versenyzőnek érezheti magát.

Toyota RAV4 Hybrid
Toyota RAV4 Hybrid