Toyota C-HR Hybrid

Beépített izgalom
A Toyota C-HR egészen más, mint a többi autó. Karakteres vonalvezetése hűen tükrözi a merész tanulmányautó dinamikus, nagyvárosi stílusát. A legkiválóbb anyagokkal kárpitozott utastér legalább ilyen különleges: a LED kabinvilágítás és a vezető köré épített műszerfal páratlan hangulatot és maximális kényelmet kínál.

C, mint kompakt
A kompakt és dinamikus formájú karosszéria tágas utasteret rejt, miközben a fordulókör sugara csak 10,4 méter, ami a kategória legjobb értéke.
H, mint hibrid
A Toyota a hibrid hajtás megalkotója és első számú gyártója. A negyedik generációs rendszer még csekélyebb fogyasztást és még élvezetesebb teljesítményt kínál – nem beszélve a Toyota C-HR kellemes vezetési élményéről.
R, mint rendkívüli
Ritkaság, hogy egy autó majdnem ugyanúgy néz ki, mint a rajzasztalon megálmodott prototípus. A Toyota C-HR esetében viszont megvalósult ez az álom, amit most Ön is átélhet!

Egy autó, többféle hajtás, számtalan innovatív megoldás
A modern dizájn mellett a fejlett technológiájú motorok széles választéka is fontos. A Toyota C-HR kínálatában az új Priusból ismert negyedik generációs hibrid hajtás is szerepel, amely csendesen, simán és takarékosan működik, mégis élvezetes teljesítménnyel mozgatja az autót.

Az új 1.2 T motor valóságos mérnöki remekmű, amely mindenkit lenyűgöz teljesítményével és csekély üzemanyag-fogyasztásával. A gondosan megtervezett erőforrás egyaránt képes Otto- és Atkinson-ciklusban működni, kettős hűtőrendszere pedig tökéletes bizonyíték a Toyota mérnökeinek tehetségére. A motor még alacsony fordulatszám mellett is magas forgatónyomatékot ad le, így ezzel az autóval minden utazás különösen élvezetes.

Luxus, ami jár Önnek
A Toyota C-HR volánja mögött még a leghosszabb utakon is garantált a nyugalom, a mindennapos használatot pedig olyan opciók teszik kellemessé, mint a kétzónás klíma, a fűthető sportülések vagy az intelligens nyitási és indítási rendszer. A LED fényszórók, a fejlett Toyota Touch with Go navigáció és a csúcskategóriás JBL audiorendszer még a legmagasabb igényeket is kielégítik.

A vezetés öröme
Az új TNGA padlólemez alacsonyabb tömegközéppontjának köszönhetően a kanyarokban precízen kiszámítható az autó mozgása, az éles fordulókban pedig kevésbé billen meg a karosszéria. A japán autóversenyző, Hirojuki Koba a Nürburgring versenypályán tette próbára az autó képességeit, és a mérnökök az ő tanácsai alapján tökéletesítették a C-HR menetdinamikáját.

Praktikusan tökéletes
A Toyota C-HR egyedi formavilágú karosszériája az egyik legnagyobb a crossoverek mezőnyében. A 2.640 mm-es tengelytávolság még a SUV-szegmens modelljeinél is csak 2 cm-rel rövidebb, így az autó utastere kifejezetten tágas. A 377 literes csomagtérben minden elfér, amire a mindennapos városi közlekedés során szüksége lehet.

Toyota C-HR Hybrid
Toyota C-HR Hybrid
Toyota C-HR Hybrid
Toyota C-HR Hybrid